• Gratis scootmobieltraining op dinsdag 20 juni in Oude-Tonge

  Op dinsdag 20 juni wordt er in Oude-Tonge een scootmobieltraining georganiseerd. Bent u 60 jaar of ouder en gebruikt u een scootmobiel, of gaat u een scootmobiel gebruiken? Dan nodigt gemeente Goeree-Overflakkee u van harte uit voor deze gratis rijvaardigheidstraining. Aanmelden kan via het e-mailadres werkgroepsenioren@kpnmail.nl of telefonisch via 0184 - 685 317.

 • Opfriscursus rijvaardigheid senioren op 29 juni 2023

  Gemeente Goeree-Overflakkee nodigt inwoners van 60 jaar en ouder uit voor een opfriscursus Rijvaardigheid. Deze wordt op donderdag 29 juni gegeven door Veilig Verkeer Nederland in Stellendam. Interesse? U kunt zich aanmelden via het e-mailadres werkgroepsenioren@kpnmail.nl of telefonisch via 0184 - 685 317.

 • Afsluiting N59 tegelijk met afsluiting Heinenoordtunnel

  Van 7 augustus tot 1 september is de N59 afgesloten tussen Hellegatsplein (Knooppunt A29) en de afslag Den Bommel. In deze periode wordt ook de Heinenoordtunnel (A29) gerenoveerd.

 • Afsluiting Voorstraat in Middelharnis

  Vanaf dinsdag 30 mei is de Voorstraat in Middelharnis tijdelijk afgesloten voor verkeer. De straat wordt helemaal opnieuw ingericht. Er wordt gewerkt aan de riolering, de bestrating en de beplanting. Het betreft de straat vanaf de Raadhuisstraat tot en met het kruispunt met de Nieuwstraat. Deze kruising wordt meegenomen om zo een aansluiting te creëren met de Nieuwstraat én de recent vernieuwde Havenkom. Ter plekke wordt de afsluiting en omleiding aangegeven.

 • 10 juni: Inwoners organiseren Open Dag Stad Aardgasvrij

  Zaterdag 10 juni zijn alle inwoners van Stad aan ’t Haringvliet op Goeree-Overflakkee welkom in ’t Trefpunt aan de Oranjelaan 14 tijdens de Open Dag Stad Aardgasvrij. De groep inwoners die ooit met het idee is gestart, organiseert deze dag speciaal voor hun mede-inwoners. Op de informatiemarkt kan iedereen van 12.00 tot 17.00 uur in gesprek met de projectpartners zoals energieleverancier Essent, netbeheerder Stedin, woningcorporatie Oost West Wonen en het Energieloket Goeree-Overflakkee over het plan voor een aardgasvrij Stad aan ’t Haringvliet. Maar er is meer. Een speciale fototentoonstelling laat bijvoorbeeld zien hoe de eerdere energietransitie van kolen naar aardgas ging. Ook kunnen inwoners een rondje rijden in een waterstofauto terwijl de kinderen zich vermaken op het springkussen.

 • Mevrouw Breur blaast 100 kaarsjes uit!

  Neeltje Breur uit Middelharnis blies op 23 mei 100 kaarsjes uit. Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman ging bij haar langs om haar met deze bijzondere mijlpaal te feliciteren.

 • Burgemeester feliciteert mevrouw Rozendaal-Hoepel

  Mevrouw Rozendaal-Hoepel vierde afgelopen zaterdag haar 100ste verjaardag.  Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman ging bij haar langs om haar persoonlijk met dit bijzondere jubileum te feliciteren.

 • Pleegzorgorganisaties slaan handen ineen om nieuwe pleegouders te werven

  Voor meer dan 23.000 kinderen in Nederland is een stabiele thuissituatie niet vanzelfsprekend. Voor die kinderen zoeken we pleegouders! Onze gezamenlijke visie: ieder kind hoort op te groeien op een veilige plek met liefde en structuur.

 • Oost West Wonen bestelt ruim 100 modulaire woningen

  Woningcorporatie Oost West Wonen heeft 111 modulaire woningen besteld bij Hodes Huisvesting. Directeur-bestuurder Marleen van de Kamp ondertekende de overeenkomst voor de woningen die aan de rand van Middelharnis komen. In eerste instantie vinden hier de op Goeree-Overflakkee opgevangen Oekraïense vluchtelingen onderdak. Daarna zijn de woningen voor andere woningzoekenden ingeschreven bij Oost West Wonen.

Nieuwsbrieven

U kunt zich aanmelden voor één of meer nieuwsbrieven van de gemeente Goeree-Overflakkee. U ontvangt dan wekelijks een overzicht van het laatste nieuws, of de openstaande vacatures van de gemeente in uw mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief 'Nieuwsoverzicht'(externe link)

Aanmelden nieuwsbrief 'Vacatures'(externe link)