Bij het Ontwikkelbedrijf van gemeente Goeree-Overflakkee kunnen inwoners ontwikkeltrajecten op maat volgen. We bieden ieder halfjaar bijvoorbeeld een hef- en reachtruck training aan. Onlangs was er zo’n training en behaalden alle 7 deelnemers hun hef- en reachtruck certificaat! 

Social Return on Investment

De training is het resultaat van een goede samenwerking tussen het Ontwikkelbedrijf en Aannemersbedrijf Cauwenborgh. Cauwenborgh is verantwoordelijk voor de restauratie van de Watertoren in Dirksland. Zij hebben een contract met de gemeente en hebben daarom een Social Return on Investment (SROI)-afspraak. Met SROI stimuleren we de opdrachtgevers om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt te helpen in hun weg naar werk. 

Deelnemers nemen certificaat in ontvangst

Met het financieren van deze training helpt Cauwenborgh de deelnemers bij het behouden en vinden van een baan. Op woensdag 25 februari ontvingen de geslaagde deelnemers na ondertekening officieel hun certificaat. Het Ontwikkelbedrijf is trots op de kandidaten en de fijne samenwerking met Cauwenborgh!

Meer informatie

Meer informatie over Social Return on Investment staat op www.goeree-overflakkee.nl/ik-ben-ondernemer. Kijk voor meer informatie over de restauratie van de Watertoren door Cauwenborgh op www.cauwenborgh.nl(externe link).