Het BCP is het algemene en eerste aanspreekpunt voor gevestigde én voor startende ondernemers. U kunt er terecht met al uw ondernemersvragen: van regelgeving, nodige vergunningen, mogelijke locaties, ontwikkelingen tot financiële steun.

Stel uw vraag; wij denken mee en wijzen u de weg binnen de gemeentelijke organisatie.

Het BCP is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 9.00 tot 13.00 via 14 0187 (keuze 2). U kunt ook mailen naar bedrijvencontactpunt@goeree-overflakkee.nl.

Accountmanagers

Via het BCP kunt u worden doorverwezen naar één van onze accountmanagers. Iedere accountmanager heeft zijn of haar eigen aandachtsgebied. Met hun ervaring, expertise en netwerk kunnen zij u helpen en adviseren over bijvoorbeeld grondaankoopprocedures, bouw- en milieuvergunningen en subsidies.

Bijeenkomst dag van de ondernemer 

Op vrijdag 18 november mocht wethouder Henk van Putten bij Hotel Restaurant de Lely een groep ondernemers bedienen. Letterlijk. Met koffie, thee en een mooie lunch. Het is natuurlijk een ludieke actie om als wethouder zelf het dienblad te pakken, maar dit staat wel symbool voor de rol die de gemeente Goeree-Overflakkee wil pakken richting ondernemers: dienstbaar.
 

V.l.n.r.  Cindy Buijs, Joël Eichler, Conrad van Nimwegen, Moniek Bakelaar en Kees Slui.