Welzorg

Welzorg is dé specialist in mobiliteitshulpmiddelen, woningaanpassingen, autoaanpassingen en verbeteren van toegankelijkheid. Onze klanten, senioren en mensen met een beperking, staan centraal.

Welzorg levert (totaal)oplossingen op maat. Passend bij de behoeften en mogelijkheden van de klant. En bij de eisen en wensen van de opdrachtgevers: gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren, UWV, woningcorporaties en ondernemers. Het doel van Welzorg is het vergroten van de mobiliteit en zelfredzaamheid van hun klanten. Beperkingen omzetten in mogelijkheden. Welzorg kan klanten en opdrachtgevers hierover als de beste adviseren. Welzorg heeft alles onder één dak, dus ook veel kennis over financiering en wetgeving. Welzorg maakt u wegwijs in het woud van regels en vergoedingen. Welzorg ontzorgt!

Heeft u uw hulpmiddel via uw gemeente en wilt u liever rechtstreeks contact met Welzorg. Bel gerust naar de klantenservice, bereikbaar op werkdagen tussen 07:30 - 19:00 uur en op zaterdag van 09:00 - 18:00 uur. Telefoonnummer: 088 - 001 67 00.

Website

www.welzorg.nl(externe link)