Webego is er voor alle inwoners van Goeree-Overflakkee die een opstapje naar werk nodig hebben. We bieden een werkplek die passend is bij je (toekomstige) mogelijkheden en de doelen die je bij ons wilt bereiken. 

We bieden jou een veilige werkomgeving, passende werkzaamheden en deskundige begeleiding. Al werkende ontdek je wat je leuk vindt en wat je goed kunt. Wij hebben veel contact met lokale ondernemers, waardoor je jouw (aangeleerde) vaardigheden bij een of meerdere werkgevers in kan gaan zetten.

Als je aan de slag wil bij Webego, dan loopt dit via de gemeente. Neem hiervoor contact op met het team Werk en Inkomen (via het algemene telefoonnummer 14 0187), zij kunnen jou op weg helpen en samen bepalen jullie wat voor jou de beste weg naar werk is.

Begeleiding

Wanneer je bij Webego aan de slag gaat, vinden we het ook heel belangrijk om jou te coachen. We helpen je bij het vormen van de competenties die nodig zijn om stappen te maken in jouw ontwikkeling. Iedereen die bij Webego aan de slag gaat, wordt daarom bijgestaan door een participatiecoach. Samen met je coach bepaal je jouw doel(en), om zo het beste uit jezelf te halen. Samen doen jullie er alles aan om het maximale uit jouw inzet te halen, want je kunt meer dan je denkt! We helpen je om jouw talenten in te zetten en weer zoveel als mogelijk is mee te doen in onze maatschappij. Op de manier die bij jou past!

Werken en leren

Binnen ons mens-ontwikkelbedrijf is ontwikkelen en leren erg belangrijk. Daarom kun je bij ons niet alleen verschillende werkzaamheden uitvoeren. We kijken ook heel goed naar wat je nog kunt leren en waarin je je verder kunt ontwikkelen. Hier hebben we aandacht voor tijdens het werk en passen je werkzaamheden hier op aan.

Wij bieden verschillende leerwerklijnen aan. Welke dit precies zijn en welke voor jou geschikt zijn, bespreek je met je begeleider. Samen met je begeleider (en de voorlieden die jou op de werkvloer ondersteunen), vinden regelmatig afstemmomenten plaats. Zo houden wij samen jouw ontwikkeling goed in de gaten. Aan het einde van dit traject ben je werkfit. Dit betekent dat je er klaar voor bent om aan de slag te gaan op de regulieren arbeidsmarkt. Op een plek die bij jou past.

Banenportal

Wil je eerst kijken of er een geschikte vacature voor je is? Kijk dan via onze banenportal(externe link) naar mogelijke banen op en rondom Goeree-Overflakkee.