Logo Vrijwilligersfestival

Vrijwilligers, bedankt voor al jullie inzet, tijd en toewijding. Om jullie in het zonnetje te zetten organiseren gemeente Goeree-Overflakkee en GOvoorElkaar samen de tweede editie van het vrijwilligersfestival. Het festival vindt plaats op vrijdag 8 september van 16.00 tot 21.00 uur. De locatie is net als vorig jaar het parkeerterrein bij het gemeentehuis in Middelharnis.

Vrijwilligersfestival  

Er is – op basis van de vergunning - ruimte voor 600 bezoekers. Helaas zijn er geen tickets meer beschikbaar. Alleen bezoekers die zich vooraf hebben aangemeld kunnen het festivalterrein op.  Bij binnenkomst krijgen de vrijwilligers munten om te besteden bij de kramen. 

Programma

Het belooft vrijdag 8 september een mooie feestje te worden. De weersverwachting is goed. Op het festivalterrein komen onder andere een (alcoholvrije) bar, een terras met zitplekken en een springkussen. Ook lokale ondernemers en organisaties zijn present. Denk aan Tinus de IJsboer, Brandstof Koffie, Munt&Zo, Bakkerij van Harberden, Peet the Flowerman, Jan de Visman, Gemiva Middelharnis en EHBO Sommelsdijk/Middelharnis.

Het muziekprogramma op het podium is dit keer van 18.00 tot 21.00 uur. Ook dit jaar blijkt uit de line-up dat op Goeree-Overflakkee veel talenten wonen. Onder andere de ABBA rock tribute band ‘Does your mother know’ treedt op. Ook komt Amber van Opijnen met haar band. Gwendolyn Dance & Entertainment verzorgt een spetterend dansoptreden. 

In de middag is er ruimte voor andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld optredens van verenigingen. Denk aan een sprankelende demonstratie van twirlvereniging Vivace en de voordracht van gedichten door de Reizende Dichters. De bezoekers kunnen zelf ook actief meedoen, bijvoorbeeld bij een Tabata-activiteit.

Programma

16:15 - Demonstratie twirlvereniging Vivage
16:35 - Voordracht reizende dichters

17:30 - Saxofoonkwartet Amy, Femke, Daphne en Jinte
17:45 - Tarata met sportteam GO
17:50 - Welkomstwoord wethouder Berend Jan Bruggeman

18:00 - Amber van Opijnen
18:30 - Dansgroep Gwendolyn - Kids
19:00 - Kaellex
19:30 - Dansgroep Gwendolyn - Volwassenen
20:15 DYMK? - Rocking ABBA tribute band

16:00 tot 20:00 uur - Lokale markt met O.A: Jan de Visman, Munt&Zo, Bakker van Harberden, De Mekkerstee, Brandstof Koffie & Tinus de Ijsboer.

Voor de kinderen is er een knutselhoek, springkussen en twister XXL