Nieuws

Verkiezingen

Nieuws

De eerstvolgende verkiezingen zijn die voor de Provinciale Staten en de waterschappen (op 20 maart 2019). De verkiezing van de leden van het Europees Parlement vindt plaats op 23 mei 2019. Hieronder leest u alvast wat de verkiezingen precies inhouden en wanneer ze plaatsvinden.

 • Thuisbezorging stempassen

  stempas

  De stempassen voor de op 20 maart aanstaande te houden verkiezingen (Provinciale Staten en de waterschappen) worden op donderdag 28 februari, vrijdag 1 maart, of zaterdag 2 maart bij de kiezers thuisbezorgd.

  Heeft u op 2 maart nog geen stempas(sen) ontvangen terwijl u wel kiesgerechtigd bent? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het bureau verkiezingen via het algemeen telefoonnummer van de gemeente (14 0187) of online via het e-formulier: aanvraag vervangende stempas

 • Provinciale Staten verkiezing 20 maart 2019

  Op Goeree-Overflakkee stemmen we op de leden van de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Dat doen we eenmaal in de vier jaar. De Provinciale Staten zijn de schakel tussen het Rijk en de gemeente. Zij zijn het dagelijks bestuur van de provincie en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Meer informatie vindt u op de website van de Kiesraad.

 • Waterschapsverkiezing 20 maart 2019

  Op Goeree-Overflakkee is één waterschap actief: het  Waterschap Hollandse Delta. Door te stemmen bepaalt u mee hoe het waterschap uw belastinggeld besteedt. U heeft dus invloed op de keuzes die het bestuur maakt voor waterbeheer in uw omgeving. Uitgebreide informatie over de Waterschapsverkiezingen vindt u op de website van WSHD. Lees meer over de waterschappen op de website van de Kiesraad.

 • Verkiezing Europees Parlement 23 mei 2019

  De verkiezing van de leden van het Europees Parlement wordt eens in de 5 jaar gehouden. Uit iedere lidstaat is een vast aantal parlementariërs afkomstig; afhankelijk van het aantal inwoners. Het Europees Parlement vertegenwoordigt de burgers uit de lidstaten op Europees niveau. De verkiezingen voor het Europees Parlement zijn eigenlijk 28 nationale verkiezingen voor een Europees orgaan. Op de website van de Kiesraad vindt u meer informatie over de verkiezing van het Europees Parlement.

 • Informatie vorige verkiezingen

  Uitslagen van eerdere verkiezingen kunt u bekijken op de website verkiezingsuitslagen. Of kijk voor meer informatie over verkiezingen op de website van de kiesraad.

Gemeentehuis

Openingstijden

Maandag en vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Dinsdag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Donderdagavond:
18.00 tot 20.00 uur

Eerste zaterdag van de maand:
09.00 tot 11.00 uur

Naar het gemeentehuis?
Maak eerst een afspraak!

Contactformulier

Telefoon 14 0187

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12:00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40, Middelharnis

Meer contactinformatie

Terug naar de hoofdsite van de gemeente