De gemeente Goeree-Overflakkee heeft ruim twintig buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand (BABS). Op deze pagina stellen zij zich aan u voor. U kunt de ambtenaar van uw voorkeur benaderen via de knop “vraag beschikbaarheid”. Vult u het formulier in en verzendt u het formulier. De gekozen ambtenaar zal u zo spoedig mogelijk antwoorden of hij/zij beschikbaar is.

Ongeveer drie weken voor de datum van het huwelijk/ geregistreerd partnerschap neemt de gekozen BABS contact met u op om een afspraak te maken. De BABS overlegt samen met u uw wensen voor deze belangrijke gebeurtenis en zorgt voor een persoonlijke noot. Bij kosteloze huwelijken is dit niet van toepassing.

Eenmalige of ‘eigen' BABS

Naast de vaste babsen kan ook iemand speciaal aangewezen worden voor het sluiten van uw huwelijk. Deze persoon moet dan wel aangewezen zijn als babs en beëdigd zijn door de rechtbank.

Pauline Coops

'Liefde is de mooiste dag samen beleven...'

Van harte gefeliciteerd met jullie keuze voor elkaar! Elkaar je 'jawoord' geven ten overstaande van jullie getuigen en gasten. Dat is het hart van je trouwdag, daar mag alle aandacht voor zijn!

Ik wilde graag trouwambtenaar worden zodat ik mijn steentje mag bijdragen aan de zeer bijzondere en belangrijke dag voor jullie. Vertel me hoe jullie elkaar hebben ontmoet. Vertel me wat jullie hart sneller laat kloppen. En vertel me van jullie wensen, dromen en hoe ik kan bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. Ik zet mijn enthousiasme en humor graag volledig in.

Samen maken we een ceremonie waarop jullie met een glimlach terugkijken!

Vraag beschikbaarheid

Desirée van Halewijn

'Alles mag, als het maar leuk is!'

Als ambtenaar van de burgerlijke stand kom ik veel verschillende mensen tegen. Niemand is gelijk en ieder paar heeft een eigen kijk op het huwelijk. Dat maakt de voorgesprekken zo leuk. Ik zoek naar de achtergronden en probeer altijd wat diepgang in de toespraak te verwerken. Uiteraard krijgen ook alle dierbaren zoals ouders, getuigen, andere familieleden, vrienden en kennissen de aandacht die ze verdienen. Zo kan ik meehelpen om de dag van jullie leven echt de mooiste dag te maken.

Vraag beschikbaarheid

Pau Heerschap

'Een huwelijk is een hoogtepunt in het leven. Ik probeer er daarom een onvergetelijke dag van te maken.'

Een huwelijk is een reis naar een onbekende bestemming. Het is alsof je in een roeiboot vaart, met je rug naar de horizon. Je weet niet waar je uit zal komen, maar je onderneemt de tocht vol hoop en vertrouwen. De start ervan wil ik graag omlijsten met een persoonlijke toespraak, desgewenst zelfs in dialect.

Vraag beschikbaarheid

Pauline Hof

'Het gaat maar om één ding: jullie liefde voor elkaar.'

Trouwen of een geregistreerd partnerschap? Wat leuk! Jullie zitten waarschijnlijk volop in de voorpret en de voorbereidingen. Of je het nu groots en uitbundig of klein en intiem gaat vieren: je wilt een bijzondere dag. In al dat geweld van trouwjurken, auto’s, bellenblaas, dubbel gestrikte uitnodigingen en etagetaarten zou je haast vergeten, dat het eigenlijk maar om één ding gaat: jullie liefde voor elkaar! En als het goed is, hoef je dat niet meer te regelen! De trouwceremonie is hét moment om jullie liefde in het zonnetje te zetten. Of je nu voor de eerste keer trouwt, of opnieuw het geluk hebt gevonden, met jullie persoonlijke verhaal en mijn enthousiasme gaan we samen jullie ja-woord onvergetelijk maken.

Vraag beschikbaarheid

Jantine Huizer

'Samen met jullie, zorg ik ervoor dat het 'ja-woord' een onvergetelijk moment wordt.'

Een belofte van liefde en trouw aan elkaar is een bijzonder moment in jullie leven! Ik wil daar graag onderdeel van zijn. Samen met jullie zoek ik naar de invulling van het officiële gedeelte van jullie dag. Kies je mij; dan krijg je een vriendelijke, oprechte, spontane, meedenkende BABS die een ontspannen sfeer creëert en een persoonlijke touche geeft aan het officiële deel van jullie dag. Tot snel!

Vraag beschikbaarheid

Erna de Jong

'Dit hoogtepunt in jullie leven, vraagt om een persoonlijke ceremonie.'

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met deze beslissing.

Maar nu de juiste ambtenaar vinden om jullie wensen om te zetten in een onvergetelijke ceremonie.

In een voorgesprek spreken we de mogelijkheden door en probeer ik samen met jullie tot een persoonlijke ceremonie te komen. Verwacht van mij geen standaardverhaal, ieder bruidspaar is uniek. Samen gaan we jullie ceremonie vormgeven zodat die bij jullie past. Mijn intentie is ervoor te zorgen dat jullie huwelijksceremonie wordt zoals jullie in gedachten hebben. Ik draag graag bij aan een onvergetelijke dag!

Vraag beschikbaarheid

Hans Kalle

'Moment van vreugde en blijheid.'

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven en daarbij staat het bruidspaar centraal. Het is een moment van vreugde en blijheid. Daar moet door de ambtenaar de juiste aandacht aan worden besteed. Het is belangrijk een wezenlijke bijdrage te leveren bij het persoonlijke en plechtige gebeuren op zo’n dag. Een vleugje humor hoeft daarbij niet te ontbreken. Ik maak graag van te voren kennis om te horen welke wensen er leven bij het bruidspaar om een juiste bijdrage te leveren aan hun onvergetelijke dag.

Vraag beschikbaarheid

Dorien Kickert-Schotting

'Als mijn bruidspaar later terugkijkt op een onvergetelijke en unieke dag is mijn doel bereikt.'

“Ja, dat beloof ik!”. Zijn dat niet de belangrijkste woorden die je uitspreekt op een van de mooiste dagen in je leven: je trouwdag? Want wat is mooier dan elkaar voor altijd trouw te beloven? Elk huwelijk is uniek. Daarom probeer ik als trouwambtenaar iedere huwelijksvoltrekking speciaal te laten zijn, door in een persoonlijk gesprek jullie wensen en ideeën te horen over deze dag en jullie te leren kennen. Zo kan ik mijn speech zo persoonlijk mogelijk maken. Het is júllie dag en ik vind het een eer om daaraan bij te dragen.

Vraag beschikbaarheid

Jan Leenders

'Huwelijk, de innigste band voor Soulmates.'

Je houdt van hem, je houdt van haar;
jullie zijn allang een paar.
Jullie geven elkaar de rechterhand
en zeggen ja tegen elkaar.
Zo smeden jullie een hechte band
met mijn hulp als trouwambtenaar.

Vraag beschikbaarheid

Cok van der Linde

'Een onvergetelijke dag met een onuitwisbare indruk!'

Het is voor mij een grote eer om gevraagd te worden om een huwelijk of een geregistreerd partnerschap te voltrekken. Mijn stijl is persoonlijk, spontaan en zeker met een vleugje humor. In vind het erg prettig om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden te bespreken, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jullie dag onvergetelijk wordt.

Vraag beschikbaarheid

Adrie Lokker

'In het huwelijk draait het niet om mij maar om de ander.'

Een blijde gebeurtenis om als man en vrouw door de band van het huwelijk aan elkaar te worden verbonden. Een goede voorbereiding is daarvoor noodzakelijk. Een uitgebreid kennismakingsgesprek maakt daarvan deel uit. Als het burgerlijk huwelijk kerkelijk wordt bevestigd dan zal in overleg met het bruidspaar de toespraak daarop worden afgestemd.

Ik zie er naar uit om van jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken.

Vraag beschikbaarheid

Simon van Maurik

'Jullie trouwdag is de samenloop van geluk, samenzijn en liefde met een feestelijk tintje.'

Hoe je als bruidspaar zelf de huwelijksvoltrekking ziet, is het allerbelangrijkste. Het is dan ook mijn doel om de huwelijksvoltrekking te houden zoals het bruidspaar het voor ogen heeft. Passend bij de levensstijl, overtuiging en persoonlijkheden

Wat is er mooier dan twee mensen te zien die vol overgave en liefde elkaar het ja-woord te zien geven ten overstaan van wie hen allen dierbaar zijn?
In alles wat ik doe stort ik mijzelf met veel passie en gedrevenheid. Humor en relativeringsvermogen zijn voor mij twee belangrijke drijfveren in het leven. En juist die eigenschappen en drijfveren wil ik graag inzetten om er samen met het bruidspaar een mooie en unieke ceremonie van te maken.

Vraag beschikbaarheid

Henk van der Meer

'Uw mooiste dag samen met uw wensen kunnen op een prettige manier verwezenlijkt worden.'

Als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand is het leuk om een inbreng te hebben in het tot stand komen van een huwelijk.

Nog leuker is het om, na kennismaking met het bruidspaar, om na het officiële gedeelte hun eigen inbreng mee te nemen in de ceremonie waarbij het een feest moet zijn voor het bruidspaar en ook voor alle aanwezigen.

Vraag beschikbaarheid

Yonne Mous

'Vier het leven en de liefde, de liefde tussen twee mensen die besloten hebben dit te willen vieren.'

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen of om een geregistreerd partnerschap aan te gaan.

Wat zou het mooi zijn, jullie samen te mogen verbinden op deze bijzondere dag.

Omdat de wet slechts een klein deel van de ceremonie voorschrijft is er veel ruimte voor de ideeën die jullie zelf hebben over de vorm en inhoud van de ceremonie. Eigen inbreng is leuk maar voel het niet als een verplichting. Het is mogelijk om ouders, getuigen, eventuele kinderen en dierbaren bij de ceremonie te betrekken. Ik denk graag met jullie mee en ben oprecht geïnteresseerd.

Vraag beschikbaarheid

Piet van de Ree

'Zoals u het wenst.'

Bij een huwelijk spreekt mij het meest het persoonlijke en unieke karakter van de plechtigheid aan. Daaraan probeer ik zo goed mogelijk vorm te geven door in een gesprek met bruid en bruidegom vooraf hun wensen te horen. Het is tenslotte hun dag en die moet ook op het gemeentehuis in grote lijnen verlopen zoals zij dat voor ogen hebben. Tijdens de huwelijksvoltrekking moet er daarom ruimte zijn voor "eigen" elementen, zodat het afleggen van de trouwbelofte voor bruid en bruidegom een eigen en persoonlijk invulling krijgt.

Vraag beschikbaarheid

Yolanda Tieleman

‘Samen maken we er een mooie, ontspannen en persoonlijke ceremonie van.’

Het is en blijft bijzonder om een huwelijk te mogen voltrekken. Elk bruidspaar en elke toespraak is uniek. Achter elk paar zit een eigen verhaal. Persoonlijk, ontspannen en informeel zijn woorden die passen bij mij als trouwambtenaar en die terugkomen in de ceremonie. Dit kan zijn met een lach en soms ook met een traan. Jullie wensen staan hierin centraal.

Graag maak ik er samen met jullie een leuke, ontspannen en onvergetelijke ceremonie van!

Vraag beschikbaarheid

Nicole de Vos

‘Jullie huwelijksdag moet een weerspiegeling zijn van wie jullie zijn; mag ik jullie verhaal vertellen?’

Jullie gaan elkaar het ja-woord geven! Gefeliciteerd, wat fantastisch! Ik heb mijn eigen trouwdag als een van de mooiste dagen van mijn leven ervaren en gun iedereen die geweldige ervaring. Mag ik jullie huwelijk sluiten? Dan kun je erop rekenen dat het hart van jullie trouwdag (de ceremonie) met liefde, humor, creativiteit en de grootste zorg wordt begeleid. Met behulp van jullie input vertel ik in een ontspannen sfeer jullie persoonlijke verhaal. Dat kan zorgen voor tranen van geluk maar ook van het lachen. De huwelijksdag moet om jullie draaien en een weerspiegeling zijn van wie jullie zijn. Ik voel me vereerd als ik daaraan mag bijdragen!

Vraag beschikbaarheid

Aly Witvliet

'Waar? ....dat weten jullie al.
Hoe? ....dat vullen we samen in, zodat het bij jullie past!'

Twee verschillende mensen willen, door een wettige verbintenis, een eenheid worden, dat is fijn en dat wordt een bijzondere dag. Het belangrijkste deel van die bijzondere dag ‘buitengewoon’ maken, dat wil ik graag samen met u/jullie doen.

Wáár…. dat is al bepaald, hóé…. dat vullen we samen in, passend bij jullie verwachtingen, levensovertuiging en persoonlijkheden.

Dus, misschien spreken we elkaar binnenkort. In elk geval, een fijne voorbereiding en geweldige dag toegewenst!

Vraag beschikbaarheid