Webego is het Ontwikkelbedrijf van de gemeente Goeree-Overflakkee. Door te werken, leert u wat u leuk vindt en waar u goed in bent.

Webego is het Ontwikkelbedrijf van de gemeente Goeree-Overflakkee. We geven uitvoering aan de Participatiewet. Die wet is voor iedereen die kan werken, maar hier nog wel een steuntje in de rug bij nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat u nog niet genoeg verdient om rond te komen. Of omdat het u als jongere niet lukt om aan werk te komen of aan het werk te blijven. Of mogelijk heeft u om- of bijscholing nodig? Of bent u inburgeraar? We zijn er voor u! We helpen u graag aan een geschikte werkplek.

Missie

De missie van het Ontwikkelbedrijf en team Passend Werk en Inkomen is ‘Werken Werkt’. Door te werken, leert u wat u leuk vindt en waar u goed in bent.

Visie

Iedereen kan zich ontwikkelen! Zo kan iedereen voor zichzelf zorgen.
Wij helpen mensen in hun ontwikkeling naar werk en bij het vinden van een geschikte werkplek. Dit doen wij altijd samen met verschillende organisaties op het eiland.

Cedris 

Het Ontwikkelbedrijf is aangesloten bij de koepelorganisatie Cedris. Dit is de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt. Dat is een arbeidsmarkt waarbij niemand wordt buitengesloten. Cedris is een belangrijke partner voor onder andere de uitvoering van de Participatiewet en de wet Banenafspraak. Meer weten? Bekijk dan de website van Cedris(externe link).