Werken op een plek die bij je past.
Daar word je altijd beter van!
Soms is het lastig om zo’n plek te vinden.
Of weet je niet goed wat je kan.

GOwerkt voor jouw talent.
Want iedereen verdient een baan!
GOwerkt ook voor bedrijven.
Met ons krijg je meer gedaan.

Wij brengen mens en werkplek samen
Begeleiden de weg erheen.
GOwerkt voor jou en mij.
GOwerkt voor iedereen.

Wij zijn GOwerkt, het ontwikkelbedrijf van Goeree-Overflakkee. We zijn onderdeel van team Passend Werk en Inkomen van de gemeente Goeree-Overflakkee. Door te werken, leer je wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

We geven uitvoering aan de Participatiewet. Die wet is voor iedereen die kan werken, maar hier nog wel een steuntje in de rug bij nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je nog niet genoeg verdient om rond te komen. Of omdat het je als jongere niet lukt om aan werk te komen of aan het werk te blijven. Of mogelijk heb je om- of bijscholing nodig? Of ben je inburgeraar? We zijn er voor jou! We helpen je graag aan een geschikte werkplek.

Missie

De missie van het GOwerkt en team Passend Werk en Inkomen is ‘Werken Werkt’. Door te werken, leer je wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Visie

Iedereen kan zich ontwikkelen! Zo kan iedereen voor zichzelf zorgen.
Wij helpen mensen in hun ontwikkeling naar werk en bij het vinden van een geschikte werkplek. Dit doen wij altijd samen met verschillende organisaties op het eiland.

Cedris 

Het Ontwikkelbedrijf is aangesloten bij de koepelorganisatie Cedris. Dit is de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt. Dat is een arbeidsmarkt waarbij niemand wordt buitengesloten. Cedris is een belangrijke partner voor onder andere de uitvoering van de Participatiewet en de wet Banenafspraak. Meer weten? Bekijk dan de website van Cedris(externe link).