Meld u aan als vrijwilliger voor de buurtbus!

Al ruim een jaar houdt de buurtbus de kleinere dorpen op Goeree-Overflakkee bereikbaar met lijn 735. Het streven is dat ook lijn 738 ingevuld gaat worden door een buurtbus. Hiervoor is Buurtbusvereniging Goeree-Overflakkee op zoek naar vrijwilligers voor het besturen van een buurtbus. Helpt u mee aan het bereikbaar houden van de kleinere dorpen op Goeree-Overflakkee?

Logo buurtbus

Sinds januari 2023 rijdt er een buurtbus op buslijn 735 (Ooltgensplaat - Achthuizen - Den Bommel - Stad aan ’t Haringvliet). De bus die beschikbaar gesteld is door Connexxion, rijdt volgens een vaste dienstregeling en wordt bestuurd door enthousiaste vrijwilligers die zich hebben aangesloten bij de buurtbusvereniging.

Het streven is dat binnen afzienbare tijd ook lijn 738 (Herkingen - Nieuwe-Tonge - Middelharnis) ingevuld gaat worden door een buurtbus. En dat de buurtbus voor lijn 735 voortaan elk uur gaat rijden. Dit kan alleen doorgaan met voldoende vrijwilligers.

Meld u aan als vrijwilliger voor de buurtbus!

Daarom is Buurtbusvereniging Goeree-Overflakkee op zoek naar vrijwilligers voor het besturen van een buurtbus. Iedereen vanaf 21 jaar met een geldig rijbewijs B kan zich aanmelden. Door vrijwilliger te worden draagt u bij aan de mobiliteit en bereikbaarheid van Goeree-Overflakkee en maakt u deel uit van een enthousiaste groep mensen die elke week een dienst draaien.

U kunt ook de video bekijken ter ondersteuning van de boodschap.

Aanmelden kan via Wim Schoordijk, voorzitter van de buurtbusvereniging, via e-mail voorzitter@buurtbus-go.nl. Ook vindt u op de pagina over de buurtbus meer informatie.

Groepsfoto vrijwilligers buurtbus Goeree-Overflakkee
Vrijwilligers Buurtbusvereniging Goeree-Overflakkee