Je kunt altijd bij ons aankloppen voor het vinden van werk. Het maakt niet uit of je een uitkering hebt of niet. Je bent welkom voor een gesprek! Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden. GOwerkt voor jou!

Heb je een uitkering? We kijken samen met jou wat de beste weg naar werk is. Onze re-integratiecoaches gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. 
We stellen met jou een persoonlijk plan. Dit plan kan op verschillende manieren ingevuld worden. We doen het op de manier die bij jou past. Daarna ga je zo snel mogelijk aan het werk. Bijvoorbeeld via GOwerkt zelf of bij een ander bedrijf. 

Neem contact met ons op! Je bereikt onze re-integratiecoaches van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 14 0187, optie 1 of vul het contactformulier in.

Heb je geen uitkering? Dan zijn we er ook voor je. Onze accountbeheerders kijken graag samen met jou naar de kansen op de arbeidsmarkt. Wij kunnen je ook helpen bij het vinden van een baan.

Neem contact met ons op! Je bereikt onze accountbeheerders van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 14 0187, optie 1 of vul het contactformulier in. 

Contactformulier GOwerkt 

Kijk zelf ook eens welke banen er op Goeree-Overflakkee of iets verderop zijn: