Gevestigde bedrijventerreinen

Den Bommel, Bosland

Het bedrijventerrein Bosland ligt aan de rand van Den Bommel en heeft ook een uitstekende verbinding met de N59. Het bedrijventerrein is volledig uitgegeven.

Dirksland, Nijverheidsweg

Dit kleinschalige bedrijventerrein ligt aan de rand van Dirksland en is in het verleden volledig uitgegeven. Er zijn geen uitbreidingsmogelijkheden.

Dirksland, De Watertoren

Het bedrijventerrein De Watertoren is centraal gelegen op Goeree-Overflakkee met een goede ontsluiting op de N215. Op dit bedrijventerrein hebben zich grote en kleine bedrijven van uiteenlopende aard gevestigd en meerdere bedrijfsverzamelgebouwen en enkele bedrijfswoningen.

Het bedrijventerrein is volledig uitgegeven.

Dirksland, Spuikolk

Dit bedrijventerrein is tegen de rand van het dorp gevestigd en in het verleden volledig uitgegeven. Er zijn geen uitbreidingsmogelijkheden.

Goedereede

Het lokale bedrijventerrein Goedereede is gelegen ten zuiden van de N57 en kent een gemengd karakter qua bedrijvigheid. Het bedrijventerrein is volledig uitgegeven.

Melissant, Ruijgenhil

Op dit kleinschalige bedrijventerrein is een beperkt aantal bedrijven gevestigd en zijn geen uitbreidingsmogelijkheden.

Middelharnis, Oostplaat I en II

Het bedrijventerrein Oostplaat is ontstaan in de jaren ’80 en is geleidelijk gegroeid tot een omvangrijk bedrijfsterrein van 44 hectare bruto. Oostplaat is een modern gemengd bedrijventerrein en biedt ruimte aan zowel kleine tot middelgrote bedrijven. Het terrein is volledig uitgegeven.

Dit bedrijventerrein heeft een open eigen glasvezelnetwerk. Voor meer informatie kunt u de website www.glasnetoostplaat.nl raadplegen.

Middelharnis, Oostplaat III

Het bedrijventerrein Oostplaat is een modern gemengd bedrijventerrein en biedt ruimte aan zowel kleine tot middelgrote bedrijven. Dit bedrijventerrein wordt uitgebreid met het plangebied Oostplaat III. Dit plangebied grenst in noordoostelijke/oostelijke richting aan het bedrijventerrein Oostplaat en heeft een oppervlakte van 4,7 ha.

Het plangebied ligt ingeklemd tussen de Oosthavendijk, de Edison, bestaande verenigings- en bedrijfsbebouwing en de Heuvelweg. Ter plaatse van het plangebied bevinden zich voormalige sportvelden.

Binnen het plangebied zijn bedrijven met een milieucategorie tot en met 3.1 en 3.2 toegestaan. Bedrijfswoningen zijn niet toegestaan.

Er zijn nog enkele kavels beschikbaar. Zodra de verkoop van deze kavels start vindt een openbare inschrijfprocedure plaats die via de media en onze website zal worden aangekondigd.

Middelharnis, Molenweg

Aan de Molenweg ligt het gelijknamige bedrijfsterrein. De Molenweg is een klein en gemengd modern bedrijventerrein van ongeveer 5 hectare en grenst aan het dorp Middelharnis. Dit terrein is volledig uitgegeven en er zijn geen uitbreidingsmogelijkheden.

Nieuwe-Tonge, De Tram

Dit bedrijventerrein ligt aan de rand van Nieuwe-Tonge aan de N215. Het bedrijventerrein is volledig uitgegeven.

Ooltgensplaat, Dorpsweg

Aan de rand van Ooltgensplaat ligt het bedrijventerrein Dorpsweg. Het bedrijventerrein is volledig uitgegeven.

Ouddorp

Het lokale bedrijventerrein Ouddorp is gelegen aan de zuidkant van Ouddorp en heeft een bruto-oppervlakte van 4,2 hectare en een netto-oppervlakte van 2,8 hectare. Dit bedrijventerrein is volledig uitgegeven.

Oude-Tonge, Oostflakkee

Bedrijvenpark Oostflakkee ligt aan de N59 en is ontwikkeld als hoogwaardig bedrijventerrein. Het Bedrijvenpark heeft een (boven)regionale functie. Het Bedrijvenpark Oostflakkee is niet bestemd voor de opvang van kleinschalige vraag met een kavelgrootte tot 0,15 ha of in bedrijfsverzamelgebouwen. Op het bedrijventerrein is parkmanagement aanwezig. 

Meer informatie over het bedrijvenpark kunt u vinden op www.bedrijvenparkoostflakkee.nl waar u ook onder het kopje contact alle gegevens vindt van onder andere de makelaars die met de verkoop van dit terrein belast zijn. 

Oude-Tonge, Tonisseweg I en II

De bedrijventerreinen Tonisseweg I en II liggen aan de doorgaande weg van Oude-Tonge, de Stationsweg. Tonisseweg I is in de jaren negentig ontwikkeld en volledig uitgegeven, Tonisseweg II is eind jaren negentig ontwikkeld en volledig uitgegeven.

Dit bedrijventerrein is volledig beveiligd door middel van schuifpoorten en camerabewaking. Voor informatie kunt u zich richten tot Stichting BIZ Tonisseweg (info@biz-tonisseweg.nl).

Sommelsdijk, Haveneind

Bedrijventerrein Haveneind is een modern gemengd bedrijventerrein van ongeveer 2,3 hectare en ligt in de woonwijk De Westplaat. Dit terrein is volledig uitgegeven.

Stellendam, Havens van Stellendam

Bedrijventerrein ‘Havens van Stellendam’ is een regionaal gemengd bedrijventerrein bestemd met name voor haven- of visserijgerelateerde bedrijvigheid maar eventueel ook voor andere soorten bedrijven. Dit bedrijventerrein is volledig uitgegeven. 

De Deltahaven is de thuishaven van de vissersschepen uit Ouddorp, Goedereede en Stellendam. Rondom de visserijbedrijven hebben zich toeleveranciers en afnemende bedrijven gevestigd.

Het bedrijventerrein Binnenhaven (onderdeel van de havens van Stellendam) is volledig beveiligd door middel van schuifpoorten en camerabewaking. 

Stellendam, Korteweg

Het bedrijventerrein 'Korteweg' heeft een regionale functie en is een gemengd bedrijventerrein. Op dit terrein zijn bedrijven tot milieucategorie 3.1 toegestaan. Het bedrijventerrein is volledig uitgegeven. 

Dit terrein is beveiligd door middel van schuifpoorten en camerabewaking. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze bedrijventerreinen? Neem dan gerust contact op met ons bedrijvencontactpunt.