Melding woon- en leefomgeving

Is er in uw buurt iets niet in orde? Ervaart u overlast of ziet u een onveilige situatie? Denk aan een kapotte lantaarnpaal, parkeeroverlast, vernieling of een omvergereden verkeersbord. U meldt het makkelijk en snel met Fixi. Wij nemen de meldingen in behandeling, lost ze op en brengt de melder op de hoogte. Zo zorgen we met elkaar voor een veilige en prettige leefomgeving voor iedereen.

Maak online een melding via Fixi

Een melding doen kan ook via de Fixi-app. Lukt het niet om een melding te maken? Een melding telefonisch doorgeven blijft ook mogelijk via telefoonnummer 14 0187, optie 3.

Let op! Is er sprake van een gevaarlijke situatie (denk bijvoorbeeld aan een gat in de weg of een ontbrekend putdeksel)? Die lossen we met spoed op. Neem dan altijd telefonisch contact met ons op. Tijdens kantoortijden via 14 0187. Buiten kantoortijden belt u het calamiteitennummer buitendienst: 0187 475 335.

Hoe werkt het?

U ziet in het beginscherm een kaart van de gemeente met alle meldingen. U kunt de bewuste locatie opzoeken en aangeven wat er aan de hand is. Ook is het mogelijk om direct een foto mee te sturen. We houden u via de e-mail en de app op de hoogte van de voortgang van de melding. Een melding doen kan via de smartphone of de computer. U kunt de Fixi-app gratis downloaden in de App Store en Google Play Store. Online melden kan via www.fixi.nl.