Nuchtere en hardwerkende inwoners, innovatieve bedrijven, vernieuwend onderwijs, duurzame initiatieven, prachtige dorpen én oogverblindende natuur. Ons eiland heeft vrijwel alles! Niet voor niks was het thema van het coalitieakkoord in de afgelopen jaren: Goeree-Overflakkee, een eiland waar je energie van krijgt!

Op donderdag 16 juni hebben de fractievoorzitters van de coalitiepartijen (VKGO, SGP, CDA en PVDA) een handtekening gezet onder het nieuwe coalitieprogramma ‘Samen keuzes maken voor Goeree-Overflakkee’. Dit programma blikt vooruit op de komende vier jaar: welke de doelen en ambities wil de gemeente realiseren? 

Het is in deze tijd ook goed om terug te blikken. De huidige collegeperiode is met de benoeming van de (nieuwe) wethouders op 29 juni afgerond. In de film ‘gemeente Goeree-Overflakkee, hoogtepunten 2018-2022’ gaat de reporter van de gemeente langs tien bijzondere plaatsen en projecten op Goeree-Overflakkee waar de burgemeester en wethouders de afgelopen jaren veel energie in hebben gestoken. Ga je mee?

Ga je mee?

Film bekijken(externe link)