De onderhoudswerkzaamheden vinden plaats tussen 20 juni en 2 juli en worden uitgevoerd door Gebr. Van Kessel Wegenbouw bv in opdracht van waterschap Hollandse Delta.

Kraaijenissedijk in Melissant 

De werkzaamheden worden in één fase uitgevoerd op maandag 20 juni vanaf ca. 6.00 uur tot en met vrijdag 1 juli ca. 18.00 uur en vinden plaats op de Kraaijenissedijk tussen de kruising met de Plaatweg t/m de kruising met de Langeweg.

Voor de veiligheid wordt de weg in zijn geheel afgesloten voor al het verkeer. Doorgaand verkeer wordt met gele borden omgeleid. De weg blijft open voor direct aanwonenden en gebruikers van landbouwpercelen.

Asfalteren 

Tijdens de asfaltwerkzaamheden kunnen ook de bewoners/gebruikers van een perceel geen gebruik maken van de weg. Dit om schade aan het asfalt te voorkomen. Het asfalteren staat nu gepland op vrijdag 25 juni

Rotonde Tilsedijk/Molendijk in Den Bommel 

De werkzaamheden vinden op de volgende dagen plaats:

  • woensdag 29 juni ca. 20.00 uur tot en met donderdag 10 juni ca. 06.00 uur.
  • donderdag 30 juni ca. 20.00 uur tot en met vrijdag 11 juni ca. 06.00 uur.
  • vrijdag 1 juli tussen ca. 07.00 uur en ca. 18.00 uur.

Asfalteren 

Het werk bestaat in grote lijnen uit het vervangen van het bestaande asfalt. Hierbij kan wat (geluids-) overlast ontstaan.

De rotonde ligt op een drukke en belangrijke route en dus worden de werkzaamheden in de avond en nacht uitgevoerd. De rotonde wordt dan helemaal afgesloten. De weg op dit gedeelte is tijdens de werkzaamheden ook volledig afgesloten. Doorgaand verkeer wordt met gele borden omgeleid.

Buiten de uitvoering van de werkzaamheden in de avond/nacht om is de weg open.

Overdag worden verschillende, minder ingrijpende, werkzaamheden uitgevoerd. Hierbij houdt verkeer op de rotonde zoveel mogelijk doorgang.

Bron: waterschap Hollandse Delta