Schoonmaak

Webego
Webego  |  Producten en diensten  |  Schoonmaak

Schoonmaak

Logo VSRWebego is aangesloten bij de Vereniging Schoonmaak Research (VSR). Vanuit deze vereniging worden regelmatig controles op de kwaliteit van ons schoonmaakwerk uitgevoerd. Bovendien blijven we geïnformeerd over de nieuwste schoonmaaktechnieken. Webego is op weg naar een volledig VSR-keurmerk.

Webego heeft verschillende teams die schoonmaakwerkzaamheden verrichten bij diverse organisaties, bedrijven en instellingen. We hebben ruime ervaring in het schoonmaken van kantoren, schoollokalen, verzorgingshuizen of een sportcomplex, zowel binnen als buiten. We richten ons op langerlopende contracten maar ook voor een incidentele klus bespreken we graag met u de mogelijkheden.

Kleurcodes

Voor de diverse toepassingsgebieden van de schoonmaak worden schoonmaakmaterialen van verschillende kleuren gebruikt, wat verwisselingen uitsluit. Door het gebruik van kleurcodes worden de juiste schoonmaakmaterialen en -middelen ingezet. In ons werk hanteren wij:

  • blauw voor algemene oppervlaktereiniging, meubilair, kantoor
  • rood voor toiletten, urinoirs

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas van Putten, te bereiken op telefoonnummer 140187 of via b.vanputten@ggo.nl.