Ontwikkeling en plaatsing

Webego
Webego  |  Ontwikkeling en plaatsing

Ontwikkeling en plaatsing

Doelstelling van Webego is om mensen door te laten stromen naar reguliere arbeid of als dat niet mogelijk is mensen een beschutte werkplaats te bieden. Daarbij staan zowel de individuele capaciteiten van de medewerkers als de belangen van onze commerciƫle klanten centraal.

De overstap naar de reguliere werkomgeving vindt plaats via het team Werk en Inkomen van de gemeente. Werken binnen de reguliere markt kan op verschillende manieren invulling krijgen zoals Werken Op Locatie, Detachering of Begeleid Werken. Medewerkers kunnen niet alleen bestaande vacatures bij u invullen, maar kunnen binnen uw bedrijfsproces ook op taakniveau van toegevoegde waarde zijn.

Een veel voorkomende methode hierbij is 'jobcarving'. Bij jobcarving worden eenvoudige werkzaamheden uit een of meerdere specialistische functies gehaald en gebundeld tot een nieuwe functie. Het voordeel hiervan is, dat specialistische functies binnen uw bedrijf optimaal benut kunnen worden, en de uitvoering van de eenvoudige en bijvoorbeeld representatieve werkzaamheden geborgd zijn.

Voor de begeleiding van de medewerkers krijgt u, als werkgever, ondersteuning van onze consulenten. De consulent is er voor de begeleiding van medewerkers in de breedste zin van het woord. De consulent ondersteunt u in de omgang met de medewerker, kan meekijken op de werkplek ter verbetering van de output van de medewerker, informeert en adviseert u over mogelijkheden van een medewerker, kan optreden als mediator, begeleidt de medewerker in het verder ontwikkelen van competenties, ontlast u in de administratieve processen rondom de medewerker.

Voor u, als werkgever, een kans om invulling te geven aan Maatschappelijk Ondernemen of SROI. Onze medewerkers kenmerkt loyaliteit, motivatie en betrokkenheid.

Graag bekijken we met u wat onze mogelijkheden zijn om u te ondersteunen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen het team Werk en Inkomen, te bereiken op telefoonnummer 140187 of het contactformulier, of bezoek onze GO-markt in het pand van de bibliotheek, Kerkepad 11 te Middelharnis.