Over Webego

Webego

Over Webego

Webego Uitvoeringsbedrijf voor Wsw en Participatiewet

Webego BV is een zelfstandige onderneming. Webego voert vanuit de achtergrond van de Wet Sociale Werkvoorziening (Wsw) en Participatiewet (PW) opdrachten uit op het gebied van verpakken en schoonmaken. Ook voor productcontroles, herstel en andere projectmatige dienstverlening bent u bij ons op het goede adres.

Webego is 100% eigendom van de gemeente Goeree-Overflakkee en is aangesloten bij de koepelorganisatie Cedris,

Werkzaamheden 

Webego richt zich op de ontwikkeling van arbeidsvaardigheden van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. U kunt daarbij denken aan mensen met een Wsw-indicatie, een Wajong-uitkering of een WW-uitkering. Maar ook mensen die door een ziekte hun oorspronkelijke werk niet meer kunnen doen, kunnen een re-integratietraject Poortwachter bij Webego volgen.

Doelstelling

De doelstelling is om mensen door te laten stromen naar reguliere arbeid of als dat niet mogelijk is mensen een beschutte werkplaats te bieden. Daarbij staan zowel de individuele capaciteiten van de medewerkers als de belangen van onze commerciƫle klanten centraal.

Om dit te realiseren bestaat Webego uit verschillende teams binnen en buiten.

Binnen wordt ervaring opgedaan met werkzaamheden als inpakwerk, techniek, reparatie, schoonmaak en administratie. Deze werkzaamheden zijn afgestemd op een reguliere omgeving. Hierbij onderscheidt Webego zich, omdat de arbeidsvaardigheden worden ontwikkeld in een gevarieerde werkomgeving.

Bij het buitenwerk worden de mogelijkheden onderzocht om de arbeidsvaardigheden van de medewerker te verder ontwikkelen als opstap naar een reguliere baan buiten Webego.