Onze gemeente is voor het team Leefbaarheid en Wijk op zoek naar een:

Werkvoorbereider

1 fte (36 uur per week)

Geen einddatum om te reageren.

Profiel 

Als werkvoorbereider houd je je bezig met de werkvoorbereiding op het gebied van civieltechnische projecten en civieltechnische kunstwerken. Denk hierbij aan de voorbereiding van projecten van groot onderhoud, het vervaardigen van technische tekeningen en ontwerptekeningen van de buitenruimte. Ook moet je denken aan het opstellen van technische specificaties, het maken van bestekken en ramingen en het aanvragen en beoordelen van offertes en onderzoeken. De functie specifieke taken bestaan uit:

 • Voorbereiding van (integrale) projecten op het gebied van civiel- en cultuurtechnische werken;
 • Het vervaardigen van technische tekeningen, maar ook ontwerptekeningen voor inrichting van de buitenruimte met gebruik van Microstation;
 • Het afstemmen van uit te voeren werken met aannemers en stakeholders;
 • Het opstellen van technische specificaties, het maken van ramingen, het opstellen van bestekken, het aanvragen en beoordelen van offertes en onderzoeken;
 • Werkzaamheden gericht op voorbereiding en uitvoering van werkzaamheden aan pompen, gemalen en rioleringsonderdelen;
 • Je geeft in voorkomende gevallen als projectleider of als coördinator functioneel leiding;
 • Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen van uit te voeren werken met aannemers / stakeholders.
 • Je vertegenwoordigt de gemeente, licht standpunten toe en treedt overtuigend op;
 • Je bouwt en onderhoudt een netwerk van voor de functie relevante contacten (in- en extern).

Ben jij deze civiel-technicus die met eigen ogen wil zien hoe een groeiende en bloeiende gemeente zich blijft ontwikkelen en in wil zetten voor de samenleving? Dan is dit jouw kans! Het team Leefbaarheid en Wijk is verantwoordelijk voor projecten in de leefomgeving. Voor jou als werkvoorbereider een prachtige kans om te zien hoe we de gemeente Goeree-Overflakkee levend en leefbaar houden. En om eraan bij te dragen, met jouw uitstekende ontwerpen, kostenramingen, tekeningen en bestekken. Krijg je al zin? 

Hoe is het om bij de gemeente Goeree-Overflakkee te werken?            

Je werkt in een informele organisatie met korte lijntjes. Je weet je collega’s goed te vinden en je helpt elkaar. Je krijgt in onze organisatie de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als professional en als mens. Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om werk en privé op elkaar af te stemmen. Je werkt in deze functie vanuit kantoor. Op kantoor ontmoet je collega’s en zoek je actief de verbinding. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Waar mensen met een verschillende achtergrond samenwerken, ontstaan nieuwe inzichten. Vanuit die gedachte is iedere medewerker welkom.  

Wat vragen wij 

 • Een HBO (civiel) technisch of MBO (civiel) opleiding met aanvullende kennis en ervaring;
 • Ervaring met het vervaardigen van tekeningen met een CAD-systeem, bij voorkeur Microstation;
 • Kennis van wetgeving, (gemeentelijk) beleid, regels en procedures en nieuwe ontwikkelingen;
 • Kennis van marktprijzen en kostencalculatie;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 

Wat bieden wij 

 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het recent gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk;
 • De functie heeft als generiek profiel vakinhoudelijke medewerker B en is gewaardeerd op schaal 9 (maximaal € 4.208,-- per maand bij een volledig dienstverband). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. 
 • Een volledige werkweek is bij ons 36 uur. Het is mogelijk om 4 x 9 te werken. Vanaf 2023 krijg je 26 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband. 
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden en wensen. Anders gezegd: je bepaalt zelf waarvoor je het geld gebruikt. De hoogte van het IKB is 17,05% van je salaris.
 • Wij vergoeden €0,19 per kilometer met en een maximum van 40 kilometer enkele reis. Je krijgt bij ons een thuiswerkvergoeding van € 2,- bruto per dag voor de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • Je bent verzekerd van een goed pensioen tegen een zo’n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld.
 • Je kunt met een collectieve korting een zorgverzekering afsluiten bij CZ , IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering.

Meer informatie 

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie, dan kun je contact opnemen met Marco Krijgsman, teamleider Leefbaarheid & Wijk. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Marit Werkhoven, beleidsadviseur HRM. Zij zijn beiden bereikbaar op telefoonnummer 14 0187.

Solliciteren    

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Dan zoeken wij jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Mocht je nog niet voldoen aan deze eisen maar heb je wel deze ambities dan nodigen wij jou ook van harte uit om te reageren. Dat kan door je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel curriculum vitae te mailen naar: personeelszaken@ggo.nl

Een antecedentenonderzoek kan onderdeel uitmaken van deze procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze procedure wordt niet op prijs gesteld.