Voor het team Veiligheid & Handhaving zijn wij op zoek naar een:

Vergunningverlener

(29 uur per week)

De reactietermijn loopt tot en met 28 november 2022.

Als Vergunningverlener ben je in hoofdzaak bezig met het verlenen van vergunningen voor evenementen en met bijzondere wetgeving. Er wordt van je verwacht dat je binnen de wettelijke termijnen complexe vergunningen op een juiste wijze opstelt. Zo ben je verantwoordelijk voor het adviseren, beoordelen en afgeven van vergunningen op het gebied van de APV, evenementen, Bijzondere Wetten en de Alcoholwet. Vergunningen zullen steeds anders zijn omdat je aan veelzijdige en uitdagende projecten gaat werken. Dit maakt het werk afwisselend. Zo vergun je in de morgen een groot evenement en in de middag ga je aan de slag met een vergunning voor een nieuw café op de hoek van de straat. In deze functie:

 • Bezoek je aanvragers om in gesprek te gaan over hun vergunning;
 • Stel je dossiers op, adviseer je over het nemen van besluiten over de verlening van vergunningen en het handel je aanvragen af;
 • Ben je een vraagbaak voor collega's;
 • Hou je overzicht over complexe dossiers;
 • Heb je contact met in- en externe partijen, zoals gemeentelijke diensten, politie en brandweer.                                                                                     

Hoe is het om bij de gemeente Goeree-Overflakkee te werken? 

Je werkt in een organisatie met korte lijnen. We weten elkaar te vinden we helpen elkaar. In onze organisatie is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als professional en als mens. Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om werk en privé op elkaar af te stemmen. Op kantoor ontmoet je collega’s en zoek je actief de verbinding. Thuis kun je in alle rust werken en heb je de ruimte om tussendoor een boodschap te doen of te sporten. 

Wij dragen bij aan jouw vitaliteit door je onder andere te voorzien in een Arbo verantwoorde thuiswerkplek, inclusief laptop en telefoon. Wij vertrouwen op jou dat de klus hoe dan ook wordt geklaard en dat je hierbij rekening houdt met jouw klant of collega’s. Daar hoeven wij geen werktijden voor af te stemmen. Dat kun jij prima zelf! Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Waar mensen met een verschillende achtergrond samenwerken, ontstaan nieuwe inzichten. Vanuit die gedachte is iedere medewerker welkom. 

Wat vragen wij 

 • Je hebt je Hbo-rechten afgerond of relevante werkervaring op Hbo-niveau;
 • Je hebt kennis van de gemeentelijke organisatie, haar interne beleid, regels en procedures en nieuwe ontwikkelingen;
 • Je weet collega’s te inspireren en indien nodig aan te spreken;
 • Je bent een enthousiaste, proactieve en klantgerichte collega met een frisse blik, die beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke communicatie.

Wat bieden wij 

 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het recent gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk;
 • De functie heeft als generiek profiel vakinhoudelijk medewerker B en is gewaardeerd op schaal 9 (maximaal € 4.208,-- per maand bij een volledig dienstverband). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een arbeidsmarkttoelage van maximaal 10% behoort voor een periode van drie jaar tot de mogelijkheden. 
 • Een volledige werkweek is bij ons 36 uur. Het is mogelijk om 4 x 9 te werken. Vanaf 2023 krijg je 26 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband. 
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden en wensen. Anders gezegd: je bepaalt zelf waarvoor je het geld gebruikt. De hoogte van het IKB is 17,05% van je salaris.
 • Wij vergoeden € 0,19 per kilometer met en een maximum van 40 kilometer enkele reis. Je krijgt bij ons een thuiswerkvergoeding van € 2,-- bruto per dag voor de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • Je bent verzekerd van je pensioen tegen een zo’n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld.
 • Je kunt met korting een zorgverzekering afsluiten bij CZ, IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering.

Meer informatie  

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie, dan kun je contact opnemen met Marianne Kleingeld, teamleider Veiligheid en Handhaving. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Annet Okkerse, beleidsadviseur HRM. Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 0187.  

Solliciteren   

Wil jij onze organisatie nog beter maken? Geweldig, dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Je kunt tot en met 28 november 2022 je belangstelling kenbaar maken. Dat kan door je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel curriculum vitae te mailen naar: personeelszaken@ggo.nl.
Gesprekken zijn gepland op woensdagmiddag 7 december 2022.

Een antecedentenonderzoek kan onderdeel uitmaken van deze procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze procedure wordt niet op prijs gesteld.