Het team Interne Dienstverlening & Hospitality is op zoek naar een enthousiaste:

Secretaresse voor 18 uur per week

Ben jij de collega die wij zoeken? Samen met twee collega-secretaresses ben jij de spin in het web tussen de diverse teams, (beleids-)medewerkers en directie. Dagelijks ben je bezig met beheer van agenda’s, het afhandelen van telefoontjes en verwerking van e-mails en post. Jij kan snel schakelen, want vaak ben je met meerdere taken tegelijkertijd bezig. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, notuleren en het bewaken van de actielijsten van diverse vergaderingen en overleggen. Jij documenteert alles in het digitale archief en je houdt deze op orde.

Afhankelijk van de vraag en de beschikbare tijd die je hebt sluit je aan bij projecten en werkgroepen. Iedere secretaresse heeft haar eigen takenpakket en waar nodig of wenselijk worden taken uitgewisseld. Zo kom je ook regelmatig in aanraking met de andere disciplines. Kortom; een dynamische, uitdagende baan!

Wie zoeken we 

  • Je bent in het bezit van een secretaresseopleiding, met aanvullende kennis en/of ervaring op het vakgebied MBO-4 niveau.
  • Je neemt initiatief, kan goed samenwerken en toont je verantwoordelijkheid op een enthousiaste en gedreven wijze. De schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is uitstekend. 
  • Je bent zichtbaar, assertief, behulpzaam en communicatief vaardig. Je denkt mee en vooruit.

Wat bieden wij 

  • Een uitdagende en veelzijdige baan met veel ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast kun je rekenen op mogelijkheden om te blijven groeien en ontwikkelen, in je vak en als persoon.
  • Werken voor onze gemeente is werken voor een plattelandsgemeente die innoveert, ontwikkelt en verbindt met de samenleving. Wij zijn een eigentijdse overheidsorganisatie die de dialoog, samenwerking en verbinding zoekt met inwoners en (keten) partners. Wij bieden je ruimte en kansen om Goeree-Overflakkee en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen.
  • De functie is ingedeeld als Uitvoerend medewerker A (schaal 6, max. € 2904,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk verkeer, opleidingsmogelijkheden, ICT en communicatiefaciliteiten, een individueel keuzebudget (IKB) en ruimte om werk- en privé optimaal te combineren mede door een uitstekende verlofregeling.

Meer informatie 

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie, dan kun je contact opnemen met Jaap Hollaar Teamleider Interne Dienstverlening & Hospitality 06 53 87 51 60. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Marjolein de Blok (beleidsadviseur HRM). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 14 0187.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Heb jij de drive om onze organisatie nog beter te maken? Dan zoeken wij jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Je kunt tot en met dinsdag 2 november je belangstelling kenbaar maken. Dat kan door je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel curriculum vitae te mailen naar: personeelszaken@ggo.nl.
Gesprekken zijn gepland op maandag 8 november 2021.