Voor het team Leefbaarheid en Wijk zijn wij op zoek naar twee collega's:

Project- en procescoördinator

(18 uur per week)

De reactietermijn loopt tot en met 4 december 2022.

Team Leefbaarheid en Wijk (L&W) maakt onderdeel uit van het fysiek domein. In dit domein werken we intensief samen met de teams Omgeving, Buitendienst, Vastgoed en Veiligheid en Handhaving. Daarnaast werken we gezamenlijk aan de vier programmalijnen: Aantrekkelijk Eiland, Duurzaam & Innovatief Eiland, Vitaal & Bereikbaar Eiland en Betrokken Eiland.

Wat ga je doen?

In deze functie is geen dag hetzelfde. Je wordt hiërarchisch aangestuurd door de teamleider en werkt nauw samen met opdrachtgevers en opdrachtnemers. Vakinhoudelijk word je aangestuurd door de projectleiders en domeinregisseurs. In de rol van project- en proces coördinator:

 • Werk je samen met de projectleiders en projectondersteuner aan het up to date houden van capaciteit, planningen en processen;
 • Werk je aan het bijhouden van planningen op projectniveau. Ook op inhoudelijk gebied werk je mee met behulp van MS-projects. Er zijn volop kansen om mee te denken in de ontwikkelingen;
 • Bewaak je de voortgang, zorg je voor voortgangsrapportages en zorg je dat er tijdig voldoende capaciteit is. Eventueel schakel je zelf bij;
 • Houd jij je bezig met het in beeld brengen van processen, de inhoud ervan en het optimaliseren zodat we nog beter ons werk kunnen doen. Je kunt hierbij denken aan projectmatig werken, opgavegericht werken, inkopen van ingenieursdiensten en aanbestedingen.
 • Ben jij de spin in het web binnen de projectenorganisatie en de rechterhand van de projectleiders. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit geborgd is en stapjes omhooggaat, passend binnen ons team en organisatie;
 • Werk je samen met collega’s van werkvoorbereiding, directie en toezicht en de projectondersteuning. 

Wie ben je?  

Je hebt affiniteit met projecten en projectmatig werken in de leefomgeving. Je bent flexibel, stressbestendig en houdt het hoofd koel bij knelpunten. Van jou wordt verwacht dat je kansen signaleert en daar ook mee aan de slag gaat. Je adviseert (on)gevraagd de teamleider en eventuele stakeholders. Je hebt oog voor detail, bent scherp in je werk en neemt niet zomaar iets voor waar aan. Je toont lef en het zit in jouw natuur om mensen aan te spreken en het goede te zoeken voor onze organisatie. Je bent een verbinder met goede communicatie skills en gevoel voor humor. Je herkent en onderschrijft de visie en missie van onze organisatie. Daarnaast heb je:

 • Heb je minimaal een afgeronde opleiding op Hbo-niveau;
 • Minimaal 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van en ervaring met:
  • MS-projects of bereid dit te leren;
  • Kennis van wet- en regelgeving omtrent aanbestedingen zoals RAW-systematiek, UAV en Ingenieursdiensten;
 • Bij voorkeur aanvullende opleiding/training op het gebied van projectmanagement, programmamanagement en aanbestedingen.

Voldoe je niet 100% aan het bovenstaande maar zie je wel kansen om te leren en ontwikkelen, ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het recent in onze organisatie gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk, wat boven het landelijk gemiddelde ligt;
 • De functie heeft als generiek profiel vakinhoudelijk medewerker A (schaal 10, max. € 4.671,- per maand bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Het is mogelijk om je uren (18) te spreiden over 3 werkdagen. Vanaf 2023 krijg je 26 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden en wensen. Anders gezegd: je bepaalt zelf waarvoor je het geld gebruikt. De hoogte van het IKB is 17,05% van je salaris.
 • Wij vergoeden €0,19 per kilometer met en een maximum van 40 kilometer enkele reis. Je krijgt bij ons een thuiswerkvergoeding van € 2,- bruto per dag voor de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • Je bent verzekerd van een goed pensioen tegen een zo’n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld.
 • Je kunt met een collectieve korting een zorgverzekering afsluiten bij CZ , IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering.

Meer informatie?

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie, dan kun je contact opnemen met Teamleider Leefbaarheid & Wijk Marco Krijgsman. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Nico Schroevers. Zij zijn beiden bereikbaar op telefoonnummer 14 0187.

Solliciteren!

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Heb jij de drive om onze organisatie nog beter te maken? Dan zoeken wij jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren Je kunt tot 5 december 2022 je belangstelling kenbaar maken. Dat kan door je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel curriculum vitae te mailen naar: personeelszaken@ggo.nl. De selectiegesprekken staan gepland op 7 december 2022.