Onze gemeente is voor het team Interne Dienstverlening & Hospitality op zoek naar een:

Medewerker DIM

(25 uur per week)

De reactietermijn loopt tot en met 7 februari 2023.

Onze gemeentelijke organisatie groeit door naar een 100% digitale organisatie. De techniek staat meer op afstand en we veranderen op een aantal vakgebieden van beheer naar regie. In 2023 start het nieuwe team Informatievoorzieningen. We zetten in op informatiemanagement, informatiebeheer en datagericht- en zaakgericht werken. Documentair Informatie Management (DIM) staat in het middelpunt van deze ontwikkelingen. En is verantwoordelijk voor het dagelijks informatie- en archiefbeheer.

Wat ga je doen?

Als medewerker DIM heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie. Jij zorgt dat de informatie op orde is en blijft; te vertrouwen en terug te vinden is. Collega’s kunnen daardoor klanten goed helpen en hun werk goed doen. Jij draagt hier graag je steentje aan bij.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Ordenen, controleren en archiveren van informatie in ons zaak- en document managementsysteem (DMS) JOIN.
 • Bewaken van de kwaliteit en het compleet zijn van de informatie. Je zet hiervoor regelmatig rappaleringen uit.
 • Helpen van collega’s om van en met informatie in ons DMS te werken.
 • Toekennen van werkprocessen, bewaartermijnen en metadata in ons DMS.

Hoe is het om bij de gemeente Goeree-Overflakkee te werken?

Je werkt in een organisatie met korte lijnen. We weten elkaar te vinden en we helpen elkaar. In onze organisatie is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als professional en als mens. Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk. Op kantoor ontmoet je collega’s en zoek je actief de verbinding. Thuis kun je in alle rust werken. En heb je de ruimte om tussendoor een boodschap te doen of te sporten. Wij dragen bij aan jouw vitaliteit. Dit doen wij door je onder andere te voorzien in een Arbo verantwoorde thuiswerkplek, inclusief laptop en telefoon. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Waar mensen met een verschillende achtergrond samenwerken, ontstaan nieuwe inzichten. Vanuit die gedachte is iedere medewerker welkom.

Wat vragen wij

 • Je hebt je MBO-4 afgerond of relevante werkervaring op MBO-niveau met aanvullende kennis en/of ervaring binnen het vakgebied. Je hebt een diploma Informatiebeheer (SOD I en II of gelijkwaardig), of je bent bereid hiervoor een opleiding te volgen.
 • Je zoekt graag de samenwerking op om tot resultaten te komen. Je pakt uit eigen beweging taken op. Je hebt oog voor kansen en bedreigingen en werkt toekomstgericht.
 • Daarnaast ben je klantgericht. Je bent geduldig en kunt goed luisteren. Je stelt op het goede moment de nodige vragen. En je kunt je boodschap op ieder niveau begrijpelijk uitleggen, mondeling en schriftelijk.

Wat bieden wij

 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het recent gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk.
 • De functie heeft als generiek profiel vakinhoudelijk medewerker D en is gewaardeerd op schaal 7 (maximaal € 3.301,-- per maand bij een volledig dienstverband). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een volledige werkweek is bij ons 36 uur. Het is mogelijk om 9 uur per dag te werken. Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden en wensen. Anders gezegd: je bepaalt zelf waarvoor je het geld gebruikt. De hoogte van het IKB is 17,05% van je salaris.
 • Wij vergoeden € 0,19 per kilometer met en een maximum van 40 kilometer enkele reis. Je krijgt bij ons een thuiswerkvergoeding van € 2,-- netto per dag. Dit is van toepassing op de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • Je bent verzekerd van je pensioen tegen een zo’n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld.
 • Je kunt met korting een zorgverzekering afsluiten bij CZ, IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering.

Meer informatie

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Jaap Hollaar, teamleider Interne Dienstverlening en Hospitality. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Annet Okkerse, beleidsadviseur HRM. Zij zijn beiden bereikbaar op telefoonnummer 14 0187.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Wil jij onze organisatie nog beter maken? Geweldig, dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Je kunt tot en met 7 februari 2023 je belangstelling kenbaar maken. Dat kan door je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel curriculum vitae te mailen naar: personeelszaken@ggo.nl.

Gesprekken zijn gepland op dinsdagmiddag 21 februari 2023.

Een antecedentenonderzoek kan onderdeel uitmaken van deze procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze procedure stellen we niet op prijs.