Het team Externe Dienstverlening is op zoek naar een collega: 

Adviseur klantcontact voor 24 uur per week

Het is vrijdagmorgen, het regent en de klanten bij de ontvangstbalie kunnen in het kader van hospitality wel een kop koffie gebruiken als ze drijfnat binnenstappen. Ondertussen help je klanten die hun reisdocument op komen halen en bel je met een collega om door te geven dat zijn afspraak in de hal staat te wachten. Eén van je collega’s staat op het punt om te vertrekken met de GO-bus. Je andere collega’s zijn druk met bellen en chatten. Er worden vandaag veel vragen gesteld over het afvalbeleid. Op social media komen ook veel vragen en opmerkingen binnen over dit onderwerp, naar aanleiding van een bericht dat gisterenavond gepost is. 

Ben jij dat schaap met die vijf poten? Wil je ook zo’n afwisselende baan? Solliciteer dan naar de functie van: 

Adviseur klantcontact (24 uur per week) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Functieprofiel 

 • Als adviseur klantcontact ben je eerste aanspreek vraagbaak voor inwoners, bedrijven en instellingen en het visitekaartje van de gemeente Goeree-Overflakkee.
 • Je bent een duizendpoot en hebt affiniteit met alle vlakken van de gemeente. Je staat klanten te woord aan de telefoon, op de chat, via webcare, bij de balie en in de GO-bus.
 • Je verricht administratieve werkzaamheden op het gebied van aanvragen en meldingen in het sociaal domein.
 • Je kent de procedures waarlangs aanvragen en verzoeken ingediend worden en hoe deze aanvragen binnen de gemeente worden afgehandeld. Hierdoor kun je klanten proactief informeren of doorverwijzen naar interne collega’s, andere overheden en instellingen.

Wat vragen wij? 

 • Je beschikt over MBO niveau 4 werk- en denkniveau.
 • Je hebt uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en dienstverlenend.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.
 • Je schrikt niet terug van veranderingen en nieuwe taken die vanuit de organisatie op het klantcontactpunt afkomen en bent flexibel inzetbaar.
 • Naast ervaring met telefonische klantenservice is het hebben van kennis van de gemeentelijke organisatie, haar interne beleid en procedures een pré.   

Wat bieden wij? 

 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het recent gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk, wat boven het landelijk gemiddelde ligt.
 • Een uitdagende, veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast kun je rekenen op mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen, in je vak en als persoon.
 • De functie is gewaardeerd op schaal 7 (max. € 3.176,- per maand bij een volledig dienstverband). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk verkeer, opleidingsmogelijkheden en een individueel keuzebudget (IKB).

Meer informatie 

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Willeke Moerkerk, teamleider Externe Dienstverlening, via telefoonnummer 0187 47 51 40. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Marjolein de Blok, HR-adviseur, via telefoonnummer 0187 47 53 77. 

Solliciteren 

Je kunt je belangstelling kenbaar maken tot en met donderdag 20 januari 2022 door je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel curriculum vitae te mailen naar personeelszaken@goeree-overflakkee.nl. De gesprekken zijn ingepland op donderdagmiddag 27 januari 2022.