Voor het team Buitendienst zijn wij op zoek naar collega's:

2 medewerkers algemene dienst groen

(36 uur per week)

De reactietermijn loopt tot en met 7 februari 2023.

De buitendienst staat ´dicht bij de inwoners´ en draagt zorg voor het beheer en onderhoud van de openbare buitenruimte in onze gemeente op basis van kwaliteitsniveaus. Naast het onderhoud van het straatwerk, de riolering, pompen en gemalen, bewegwijzering, havens en verkeersborden, valt hier ook de verzorging van de plantsoenen, begraafplaatsen en sportvelden onder.

We kennen drie districten; Oost, Midden en West, die nauw met elkaar samenwerken.

Zomaar een dag van…

Iets voor 07.30 uur meld je je op jouw standplaats, dit kan in zowel district Oost, als in Midden of West zijn.

Hier start je de dag met koffie en een praatje met jouw collega’s, vervolgens gaat jouw werkdag van start en ga je aan de slag met een van de volgende werkzaamheden:

 • Je voert zelfstandig allround onderhoudswerkzaamheden uit aan groengebieden op Goeree-Overflakkee. Jouw belangrijkste taken zijn het snoeien, maaien, schoffelen en het verzorgen van de plantsoenen, begraafplaatsen en sportvelden.
 • Je lost in de wijk en in de buurt klachten op en geeft de omvangrijke klachten door aan de opzichter of teamleider.
 • Daar waar nodig voer je overige werkzaamheden uit binnen en buiten het district.

Je sluit je dag weer af op jouw standplaats en meld je hier af. Je werkdag zit erop! Het kan echter zijn dat je meedraait in de beschikbaarheidsdienst (consignatie) en af en toe buiten werktijd wordt opgeroepen voor calamiteiten.

Wat vragen wij

Wij verwachten van jou dat je over de volgende functie-eisen beschikt:

 • Een MBO 3 diploma en/of werkervaring op MBO 3-niveau met aanvullende kennis en/of ervaring binnen het vakgebied;
 • Kennis van werktechnieken en je weet deze toe te passen;
 • Daarnaast ben je graag actief en resultaatgericht. En je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wat bieden wij

 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het recent gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk;
 • De functie heeft als generiek profiel ‘uitvoerend medewerker B’ en is gewaardeerd op schaal 5 met een maximaal salaris van € 2.874,- per maand bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een volledige werkweek is bij ons 36 uur. Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband;
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden en wensen. Anders gezegd: je bepaalt zelf waarvoor je het geld gebruikt. De hoogte van het IKB is 17,05% van je salaris;
 • Wij vergoeden € 0,21 per kilometer met een maximum van 70 kilometer enkele reis;
 • Je bent verzekerd van je pensioen tegen een zo’n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld;
 • Je kunt met korting een aanvullende zorgverzekering afsluiten bij CZ, IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering.

Meer informatie

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie, dan kun je contact opnemen met Henk Stel, teamleider Buitendienst. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Marit Werkhoven, beleidsadviseur HRM. Zij zijn beiden bereikbaar op telefoonnummer 14 0187.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Heb jij de drive om onze organisatie nog beter te maken? Dan zoeken wij jou en nodigen wij je van harte uit om voor 8 februari te reageren! Dat kan door je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel cv te mailen naar: personeelszaken@ggo.nl.

De gesprekken staan gepland in de week van 13 februari 2023.

Een antecedentenonderzoek kan onderdeel uitmaken van deze procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze procedure wordt niet op prijs gesteld.