Nieuwsbrief gemeenteraad GO

Streekarchief
Streekarchief  |  Nieuws  |  Nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief gemeenteraad  |  Nieuwsbrief gemeenteraad GO

Nieuwsbrief gemeenteraad GOIn deze nieuwsbrief:

  1. Gemeenteraad neemt nieuwe raadsinformatiepagina in gebruik
  2. Nieuwsbrief wordt beëindigd

 1. Raadsinformatie op één locatie én nieuwe vergaderapp Notubox

Alle informatie rondom de gemeenteraad is voortaan te vinden op de webpagina http://goeree-overflakkee.raadsinformatie.nl. Hier waren altijd al de videoverslagen en vergaderstukken te vinden, dat blijft zo. De inhoud van de pagina is uitgebreid met informatieve modules waarin onder meer de toezeggingen, besluitenlijsten, schriftelijke vragen en moties en amendementen te vinden zijn.

Abonneren
Door het aanmaken van een zogenaamde attendering op bovengenoemde webpagina (onder Inloggen), kunt u de updates van de gewenste raadsinformatie steeds via e-mail ontvangen zodra dit beschikbaar is. De onderwerpen en de frequentie bepaalt u daarbij zelf. Klik op inloggen, maak een account aan en vul het attenderingsprofiel in.

App Notubox
De vergaderapplicatie Notubox komt in de plaats van de app RaadDigitaal. Op dit mobiele platform is het makkelijk de vergaderingen te volgen en de bijbehorende stukken te raadplegen. De raadsvergadering van 12 november a.s. is de eerste die in de app Notubox beschikbaar is.
Notubox is te downloaden voor Apple tablets (iPad’s), Android tablets, en pc’s of tablets die Windows 10 draaien. Notubox is niet beschikbaar voor telefoons of voor pc’s met oudere Windows-versies.

2. Nieuwsbrief gemeenteraad wordt beëindigd

Deze nieuwsbrief is al geruime tijd buiten gebruik, via een abonnement (attendering), zoals hierboven beschreven heeft u voortaan toegang tot de actuele informatie over de gemeenteraad.