Nieuwsbrief gemeente 2020 - 16

Streekarchief
Streekarchief  |  Nieuws  |  Nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief gemeente  |  Nieuwsbrief gemeente 2020 - 16

Nieuwsbrief gemeente 2020 - 16

Militaire oefening op Goeree-Overflakkee 

Van 4 tot en met 11 september is er een militaire oefening op Goeree-Overflakkee. Militairen verplaatsen zich dan in voertuigen door de regio. Aan de oefening nemen zeventig personen deel en wordt ondersteund door militaire voertuigen. De oefening heeft geen gevolgen voor het verkeer.

Lees meer

Geef uw mening over afvalinzameling! 

De gemeente Hoeksche Waard, gemeente Goeree-Overflakkee en de RAD willen graag uw mening weten over de afvalinzameling en afval scheiden. Sinds de komst van het Goed Scheiden Loont systeem in de Hoeksche Waard, zijn de inwoners actief afval gaan scheiden.

Lees meer

Meetwerkzaamheden Goeree-Overflakkee 

Vanaf maandag 31 augustus voert Kempkes Landmeten B.V. werkzaamheden uit in het kader van bijhouding Kernregistratie Topografie.

Lees meer

Dialoogavond donderdag 3 september 2020

De eerste bijeenkomst van de gemeenteraad na de zomervakantie is de dialoogavond van donderdag 3 september a.s. Tijdens deze avond worden onderwerpen beeldvormend toegelicht en kunnen raadsleden hun vragen stellen. 

Lees meer

Werkzaamheden begraafplaatsen Dirksland en Middelharnis

De gemeente voert vanaf maandag 24 augustus werkzaamheden uit aan de gemeentelijke begraafplaatsen in Dirksland (Staakweg) en Middelharnis (Rottenburgseweg).

Lees meer

Volkstuinen Sommelsdijk te huur! 

Heeft u groene vingers? Of wilt u juist het (moes)tuinieren onder de knie krijgen? Dan is een volkstuintje misschien iets voor u.

Lees meer