Nieuwsbrief gemeente 2020 - 06

Streekarchief
Streekarchief  |  Nieuws  |  Nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief gemeente  |  Nieuwsbrief gemeente 2020 - 06

Nieuwsbrief gemeente 2020 - 06

‘Co’ helpt inwoner bij aanvragen hulp of ondersteuning

Landelijk is recent de ‘Co’-campagne van start gegaan om de bekendheid en vindbaarheid van cliëntondersteuning te verbeteren. Co staat voor ‘cliëntondersteuner’ en hij of zij helpt – gratis en onafhankelijk - mensen hun weg te vinden op het gebied van zorg en ondersteuning, jeugdhulp, participatie, onderwijs, welzijn, wonen, werk en inkomen.

Lees meer

Donderdag 5 maart 2020 openbare dialoogavond gemeenteraad

Op donderdag 5 maart 2020 wordt in het bestuurscentrum Het Rondeel (Dwarsweg 40 te Middelharnis) een openbare dialoogavond gehouden. Aanvang 19.30 uur., belangstellenden zijn van harte welkom!

Agenda en vergaderstukken

Aanslag lokale belastingen in uw (digitale) brievenbus

SVHW heeft namens de gemeente Goeree-Overflakkee en het waterschap Hollandse Delta de jaarlijkse lokale belastingaanslagen verzonden via MijnOverheid en per post.

Lees meer

Waterschap en gemeente samen aan de pomp

Als het water in het Haringvliet te ver stijgt, gaan de sluisdeuren bij het Havenkanaal dicht. Het overtollige regenwater kan dan niet meer het Havenkanaal uit, want de weg naar het Haringvliet is afgesloten. 

Lees meer

Goeree-Overflakkee viert vrijheid met themamaand

Dit jaar vieren we dat Nederland 75 jaar geleden werd bevrijd én staan we bewust stil bij het voorrecht dat we in vrijheid kunnen leven. 

Lees meer

Start actualisatie gemeentegids 2020 - 2021

Uitgever Akse Media uit Den Helder is gestart met het actualiseren van de  redactionele adressen voor de aankomende gemeentegids van Goeree-Overflakkee.  

Lees meer