Nieuwsbrief gemeente 2020 - 02

Streekarchief
Streekarchief  |  Nieuws  |  Nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief gemeente  |  Nieuwsbrief gemeente 2020 - 02

Nieuwsbrief gemeente 2020 - 02

50.000 euro subsidie voor onderhoud zandwallen en schurvelingen

Maatschap Aleman in Ouddorp heeft een subsidie van 50.000 euro van de gemeente Goeree-Overflakkee gekregen voor beheer en onderhoud van de waardevolle en unieke zandwallen en schurvelingen. 

Lees meer

Leveringsprobleem bruine minicontainers

De levering van bruine minicontainers is vertraagd. Hierdoor is het op dit moment niet mogelijk een vervangende (nieuwe) container aan de bewoners aan te bieden. Voor gevallen waar de container is gestolen / in de vuilniswagen is gevallen kan een gebruikte container geleverd worden. 

Lees meer

Holocaustmonument Levenslicht op Goeree-Overflakkee

Oplichtende én weer uitdovende stenen, als een ademhaling van licht. Dat is waar het Holocaustmonument ‘Levenslicht’ uit bestaat. In meer dan 150 gemeenten in Nederland is eind januari het tijdelijke monument te vinden. Ook op Goeree-Overflakkee.

Lees meer

Donderdag 23 januari 2020 openbare raadsvergadering in Rondeel

Donderdag 23 januari is de volgende vergadering van de gemeenteraad. De vergadering wordt gehouden in Bestuurscentrum het Rondeel, Dwarsweg 40 in Middelharnis. Belangstellenden zijn van harte welkom! Aanvang van de vergadering is 19.30 uur.

Lees meer

Delegatie Flevoland bezoekt Goeree-Overflakkee

Op donderdag 9 januari verwelkomde burgemeester Ada Grootenboer bestuurders, directieleden en ambtenaren uit Flevoland. Het gezelschap was twee dagen op Goeree-Overflakkee om zich te laten informeren en inspireren op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie.

Lees meer

Wilhelminabrug in Middelharnis buiten gebruik

De Wilhelminabrug, de verbinding tussen de Vissersdijk en de Westhavendijk, is buiten gebruik gesteld. Naast de oude brug ligt nu een mobiel exemplaar, waar wandelaars en fietsers gebruik van kunnen maken.

Lees meer

Wethouder geeft startsein computercursus Middelharnis

Geld overmaken via de computer, een brief typen in Word of een foto bewerken op de tablet. Niet voor iedereen vanzelfsprekend, daarom organiseert Stichting SeniorWeb-Middelharnis regelmatig 9-wekelijkse cursussen om inwoners digitaal vaardiger te maken. 

Lees meer