Nieuwsbrief gemeente 2019 - 16

Streekarchief
Streekarchief  |  Nieuws  |  Nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief gemeente  |  Nieuwsbrief gemeente 2019 - 16

Nieuwsbrief gemeente 2019 - 16

Bosseschool ontvangt zesde Groene Vlag

Onder luid applaus van de leerlingen van groep 3 tot en met 8 namen vorige week de leerlingen van het Eco-team en juf Eveline het Eco-Schools-certificaat van wethouder Tea Both-Verhoeven in ontvangst.

Lees meer

Brede, schone en mooie stranden op Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee staat bekend om haar mooie en brede kuststrook. De stranden op het eiland trekken jaarlijks veel bezoekers uit binnen en buitenland. 

Lees meer

Brede, schone en mooie stranden op Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee staat bekend om haar mooie en brede kuststrook. De stranden op het eiland trekken jaarlijks veel bezoekers uit binnen en buitenland. Naast nationale en internationale bezoekers en recreanten, genieten ook de eigen inwoners het hele jaar volop van het strand, de zee en de duinen.

Lees meer

Ontmoetingsplek in de haven van Dirksland

Zaterdag 14 september was het Open Monumentendag op Goeree-Overflakkee. Zo ook in Dirksland. Voor de dorpsraad van Dirksland een mooi moment om de steiger of ontmoetingsplek, die in de havenkom is aangelegd, feestelijk in gebruik te nemen.

Lees meer

Een mooi moment voor blij verraste Klaas Baas 18-09-2019

Begin dit jaar vond met het (her)planten van een kastanjeboom de officiële start plaats van de restauratie van het Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat. Dat deze symbolische starthandeling op dinsdag 17 september een verrassend vervolg zou krijgen was toen nog niet bekend.

Lees meer

Terugblik op informatieavond over aanpak Havenkom Middelharnis

Op dinsdagavond 17 september 2019 organiseerde de gemeente Goeree-Overflakkee in het Rondeel een derde bijeenkomst over het project ‘Aanpak Havenkom Middelharnis’.

Lees meer

Iets goeds doen voor een ander, dat wil jij toch ook?

GOvoorelkaar, hét online platform voor vrijwilligerswerk en burenhulp op Goeree-Overflakkee, daagt alle ondernemers op het eiland uit om in september iets goeds te doen.

Lees meer

Opening Innovathuis in Stad aan ‘t Haringvliet

“Hier staat een trotse wethouder!”

Lees meer

Internet - glasvezel 

Internet. We gebruiken het, zowel zakelijk als privé, bijna voor alles. Internet wordt steeds belangrijker voor inwoners, bedrijven en de gemeente. Het belang van (snel) internet zal alleen nog maar toenemen.

Lees meer

Startblok en Kibeo aan de slag met Leer in het Verkeer

Donderdag 5 september 2019 ontving Het Startblok uit handen van wethouder Feller de peutermaterialen van Leer in het Verkeer. 

Lees meer

Gemeenten Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland organiseren gratis cursus Politiek Actief 

Meedoen in de lokale politiek is misschien wel eenvoudiger en leuker dan men denkt! Daarom organiseren de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee opnieuw samen een cursus voor inwoners die overwegen om zich met de lokale politiek te gaan bezighouden.

Lees meer

Vraag een mantelzorgcompliment aan voor uw mantelzorger!

Heeft u een mantelzorger die u trouw terzijde staat? Dan kunt u ook dit jaar  weer een mantelzorgcompliment aanvragen bij de gemeente Goeree-Overflakkee.

Lees meer