Nieuwsbrief gemeente 2019 - 15

Streekarchief
Streekarchief  |  Nieuws  |  Nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief gemeente  |  Nieuwsbrief gemeente 2019 - 15

Nieuwsbrief gemeente 2019 - 15

Menheerse Werf, centrum van activiteiten rond opening Open Monumentendag 2019!

Zaterdag 14 september is het weer Open Monumentendag op Goeree-Overflakkee. Meer dan 40 monumenten zijn tussen 10.00 tot 17.00 uur gratis te bezoeken, tenzij anders vermeld op de website of in het programma. De feestelijke opening van de monumentendag is dit jaar op de Menheerse Werf om 10:00 uur.

Lees meer

Naturalisatie zes inwoners Goeree-Overflakkee

Zes inwoners van de gemeente Goeree-Overflakkee kregen op donderdag 29 augustus 2019 officieel het Nederlandse staatburgerschap, nadat zij de eed of de belofte hadden afgelegd.

Lees meer

Informatieavond over aanpak Havenkom Middelharnis

Op dinsdag 17 september 2019 tussen 19:00 en 21:00 uur organiseert gemeente Goeree-Overflakkee in het Rondeel een derde bijeenkomst over het project ‘Aanpak Havenkom Middelharnis’.

Lees meer

Hoe kan ik als 75-plusser mijn rijbewijs verlengen?

Verloopt uw rijbewijs op of na uw 75ste en wilt u dit verlengen, dan moet u medisch gekeurd worden. Hiervoor moet u een Gezondheidsverklaring invullen.

Lees meer

Buurtbemiddeling GO helpt waar het kan!

De grootste kunst is luisteren

Het komt regelmatig voor; een woordenwisseling of akkefietje met de buren. Vaak wordt dat onderling ook weer opgelost. Wanneer buren er samen niet uitkomen dan kan de buurtbemiddeling in actie komen. 

Lees meer