Startpagina

Streekarchief

Startpagina

Contact

  • Bezoekadres: Dwarsweg 40, 3241 LB  Middelharnis
  • Telefoon 14 0187 | E-mail streekarchief@goeree-overflakkee.nl
  • Geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur
  • 's Maandags is het streekarchief gesloten

Nieuws


Studiezaal op dinsdag 26 februari en woensdag 27 februari gesloten

Op dinsdag 26 februari en woensdag 27 februari is de studiezaal van het Streekarchief de hele dag gesloten. Dit in verband met de interne verhuizing van de studiezaal. Vanaf donderdag 28 februari ontvangen wij u graag in de vernieuwde studiezaal op de vertrouwde plaats op de begane grond van het Rondeel. Onze excuses voor het eventuele ongemak!

Genealogische dag op zaterdag 2 maart

Op zaterdag 2 maart 2019 vindt de jaarlijkse genealogische dag plaats. Op deze dag bent u van harte welkom om in de studiezaal van het Streekarchief met hulp van medewerkers en vrijwilligers de zoektocht naar uw voorouders te beginnen of te vervolgen. Lees meer.

Nieuwsbrief Streekarchief

Hierbij de laatste nieuwsbrief (december) van 2018. Met deze nieuwsbrief willen de medewerkers van het archief u als bezoeker en/of geïnteresseerde bijpraten over de ontwikkelingen bij en rond het Streekarchief. We hopen dat u de nieuwsbrief weer met plezier zult lezen! Als u via het menu naar ‘Nieuws’ en dan naar ‘Nieuwsbrief’ gaat kunt u overigens direct een digitaal abonnement op de nieuwsbrief nemen. In de toekomst ontvangt u deze dan automatisch in uw mailbox.
Lees verder

Archiefmateriaal gezocht

Het Streekarchief Goeree-Overflakkee is op zoek naar materiaal met betrekking tot de geschiedenis van het eiland.
Lees verder