Startpagina

Streekarchief

Startpagina

Contact

  • Bezoekadres: Dwarsweg 40, 3241 LB  Middelharnis
  • Telefoon 14 0187 | E-mail streekarchief@goeree-overflakkee.nl
  • Geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur
  • 's Maandags is het streekarchief gesloten
     

Nieuws


Verbouwing studiezaal

In verband met een verbouwing van de studiezaal is het Streekarchief van maandag 19 november tot vrijdag 23 november gesloten voor bezoekers. Vanaf dinsdag 27 november is het Streekarchief weer geopend. De studiezaal zal dan echter tijdelijk gevestigd zijn op de eerste verdieping van Bestuurscentrum Het Rondeel aan de Dwarsweg 40 in Middelharnis. Voor bezoekers kan het iets langer dan gebruikelijk duren voor opgevraagde stukken ingezien kunnen worden. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.


Aanpassing openingstijden Streekarchief

Vanaf 1 oktober 2018 veranderen de openingstijden van de studiezaal van het Streekarchief Goeree-Overflakkee. Vanaf deze datum is de studiezaal van het archief op maandag gesloten. Van dinsdag tot vrijdag is de studiezaal geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur.


Nieuwsbrief Streekarchief

Hierbij de nieuwe nieuwsbrief van het Streekarchief. Met deze nieuwsbrief willen de medewerkers van het archief u als bezoeker en/of ge├»nteresseerde bijpraten over de ontwikkelingen bij en rond het Streekarchief. 
Lees verder

Archiefmateriaal gezocht

Het Streekarchief Goeree-Overflakkee is op zoek naar materiaal met betrekking tot de geschiedenis van het eiland.
Lees verder