• Bevoegd om lessen te geven in sport en bewegen
  • Tussen 8 en 14 uur per week (tijdelijke functie)
  • Het team Maatschappelijke Ontwikkelingen

In de maanden februari, maart en april 2024 verzorg je gedurende 10 tot 12 weken de GymPlus lessen aan basisschoolleerlingen. Zij blijven achter op het gebied van bewegen en krijgen extra ondersteuning om die achterstand in te halen. De lessen worden na schooltijd gegeven. Na een korte introductie van de collega’s sportfunctionaris, ga je zelfstandig aan de slag.

Wat vragen wij van jou?

Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar van 14.00 tot 17.00 uur. Bij voorkeur op maandag of dinsdag, woensdag en donderdag. Je bent bevoegd om lessen te geven in sport en bewegen of je bent bijna klaar met een opleiding op het gebied van motoriek (CIOS, MBO Sport en bewegen, MRT opleiding, PABO met minor bewegingsonderwijs, ALO, fysiotherapie).

We komen graag met jou in contact!

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie, dan kun je contact opnemen met Chantal van der Klooster, sportcombinatiefunctionaris of Anita Sloof, teamleider. Zij zijn beiden bereikbaar op telefoonnummer 14 0187.

Solliciteren

Spreekt deze tijdelijke functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Dat kan door je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel curriculum vitae te mailen naar: personeelszaken@ggo.nl. Wanneer je reageert, ontvang je binnen een week een reactie van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze procedure wordt niet op prijs gesteld.