• Mbo -niveau
 • 32 uur per week
 • Schaal 7 (maximaal € 3.784,-) per maand bij een volledig dienstverband (36 uur)
 • Sluitingsdatum 19 april 2024
 • Team Maatschappelijke Ontwikkelingen

Hoe zou een dag eruit kunnen zien

Je bent onderweg naar het gemeentehuis in Middelharnis. Daar kom je diverse collega’s tegen en bereid je je voor op de bijeenkomst met een aantal inwoners die het traject valpreventie volgen. Samen geven jullie vorm aan de verdere uitrol van de sport- en beweegagenda; “het lokaal sportakkoord” en het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA). Want in 2040 moet iedere inwoner in staat zijn om zo lang mogelijk vitaal te blijven leven en om hiervoor gezonde keuzes te maken. Dat is een pittig vraagstuk, maar gelukkig krijg jij daar veel energie van.

Vanuit het thema “vitale senioren” heb jij de taak om inwoners zo lang mogelijk actief te houden. Dat kan door ze te stimuleren actief te blijven sporten, deel te laten nemen aan welzijn of culturele activiteiten of als vrijwilliger in beweging te laten blijven. Over een uitdaging gesproken! Daar komen je kwaliteiten als verbinder en netwerker goed van pas.

Tussen de middag lunch je samen met een groepje collega’s in de kantine van het gemeentehuis. De middag staat in het teken van het afnemen van de MQ-scan op twee basisscholen. Je krijgt hiermee inzicht hoe motorisch bewegelijk de leerlingen van deze basisscholen zijn en waar er nog verbetering zit om alle kinderen gezond te laten bewegen. Hierna breng je de spullen terug naar kantoor en bespreek je met de andere sportcombinatiefunctionarissen welke activiteiten je in de komende schoolvakantie wil gaan organiseren en wie daarbij aanwezig zijn.

Hoe is het om bij de gemeente Goeree-Overflakkee te werken

Leuk, uitdagend en afwisselend! Je werkt in een organisatie met korte lijnen. We weten elkaar te vinden en we helpen elkaar. In onze organisatie is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als professional en als mens. Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om werk en privé op elkaar af te stemmen. Op kantoor ontmoet je collega’s en zoek je actief de verbinding. Thuis kun je in alle rust werken. En heb je de ruimte om tussendoor een boodschap te doen of te sporten. 

Wij dragen bij aan jouw vitaliteit. Dit doen wij door je onder andere te voorzien in een Arbo verantwoorde thuiswerkplek, inclusief laptop en telefoon. Wij vertrouwen erop dat je jouw werk goed afrondt. Je houdt hierbij rekening met onze inwoners, samenwerkingspartners, bestuur en/of collega’s. Daar hoeven wij geen werktijden voor af te stemmen. Dat kun jij prima zelf! Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Waar mensen met een verschillende achtergrond samenwerken, ontstaan nieuwe inzichten. Vanuit die gedachte is iedere medewerker welkom. 

Wat vragen wij van jou?

Gemeente Goeree-Overflakkee zet in op leefstijlbeïnvloeding en sportstimulering. Het onderwijs, (sport)verenigingen en inwoners kunnen voor uiteenlopende vragen beroep op ons doen. Dit doe je samen met je directe “sportcollega’s”, andere contactfunctionarissen en beleidsadviseurs. De visie breed sociaal domein “Samen leven op Goeree-Overflakkee” is hierin leidend. Binnen onze organisatie willen we ieders kwaliteiten zo optimaal mogelijk benutten en ontwikkelen. Meedenken mag en kan altijd!  Je zet je voornamelijk in op het thema “vitale senioren”. Maar je kan ook op andere thema’s worden ingezet. Daarnaast zijn er een aantal algemene taken die gezamenlijk worden uitgevoerd.

Verder ben je:

 • Een teamspeler en snel schakelen tussen wisselende taken gaat je goed af;
 • Resultaat gericht en integer; afspraak is afspraak;
 • Inzetbaar om (sport)activiteiten te organiseren en te begeleiden;
 • In staat om echt naar anderen te luisteren en je weet in te spelen op mogelijke problemen;
 • In staat om jouw ervaringen te vertalen naar input voor de coördinerende sportcombinatiefunctionaris en de beleidsadviseur “Sport & Vitaliteit”;
 • In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • En heb je een afgeronde MBO opleiding in de richting sport en/ of bewegen.

Wat bieden wij?

 • De functie, binnen Gemeente Goeree-Overflakkee genoemd sportcombinatiefunctionaris, is gewaardeerd in schaal 7. Dit betekent maximaal  € 3.784,-- per maand bij een volledig dienstverband (36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%. Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden en wensen. Anders gezegd: je bepaalt zelf waarvoor je het geld gebruikt. 
 • Wij vergoeden € 0,23 per kilometer met en een maximum van 70 kilometer enkele reis. Je krijgt bij ons een thuiswerk- en internetvergoeding van € 3,- netto per dag voor de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • Je krijgt 27 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband. 
 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk.
 • Je bent verzekerd van je pensioen tegen een zo’n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld.
 • Je kunt met korting een zorgverzekering afsluiten bij CZ, IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering.

Meer informatie

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Anita Sloof, teamleider Maatschappelijke Ontwikkelingen. 
Voor vragen over de procedure kan je terecht bij Annet Okkerse, Beleidsadviseur HRM. 
Beide zijn bereikbaar op telefoonnummer: 14 0187.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Wil jij onze organisatie nog beter maken? Geweldig, dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Mail je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel CV, naar: personeelszaken@ggo.nl

Reageren kan tot 19 april. De eerste gesprekken staan gepland op woensdag 1 mei tussen 9.00 uur en 12.00 uur.

Een antecedentenonderzoek kan onderdeel uitmaken van deze procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze procedure stellen we niet op prijs.