Voor het team Omgeving zijn wij op zoek naar een:

Senior adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

(32 tot 36 uur per week)

Voor deze vacature hanteren wij geen sluitingsdatum, wij gaan direct in gesprek met interessante kandidaten.  

Heb je interesse in een essentiële rol waarin je de ontwikkeling van bouw- en wooninitiatieven op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee stimuleert? Variërend van het herbestemmen van schuren tot appartementen tot het opzetten van een wooncluster voor ouderen, en zelfs het bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk aan de rand van een dorpskern. Deze mogelijkheden dragen stuk voor stuk bij aan het behoud en de versterking van de leefbaarheid van de dorpskernen en het mooie buitengebied.

Als Senior Adviseur RO binnen de gemeente Goeree-Overflakkee speel je een cruciale rol bij het mogelijk maken van deze initiatieven. Binnen het team Omgeving draag jij bij aan een toekomst waarin we over vijf, tien en zelfs vijftig jaar nog steeds trots en gelukkig zijn om op ons eiland te wonen, te ondernemen en te recreëren. Als Senior Adviseur RO bouw jij mee aan dit beleid en maak jij deel uit van een dynamisch en professioneel team waarin leren door te doen en leren van elkaar centraal staat.

Over de functie:

  • In de rol van Senior Adviseur RO vervul je de functie van coach en sparringpartner voor collega's binnen het team. Tevens richt jij je op de begeleiding en opleiding van nieuwe medewerkers.
  • Je levert een waardevolle bijdrage aan strategische vraagstukken, zoals het opstellen van de mobiliteitsvisie, woonvisie en omgevingsvisie. Van hieruit weet je goed onderbouwde antwoorden te geven op (politieke) vragen over onder andere de woningbouw op Goeree-Overflakkee.
  • Je bouwt aan effectieve samenwerkingsverbanden met partners zowel binnen als buiten de organisatie.
  • Je neemt de rol van projectmanager op je bij middelgrote en grote ruimtelijke projecten. Hierbij zorg je voor een zorgvuldige afweging en afhandeling van ruimtelijke processen.
  • Tot slot draag je medeverantwoordelijkheid voor de voorbereiding en implementatie van de Omgevingswet.

De functievereisten

  • Je beschikt over een afgeronde hbo of wo-opleiding met aanvullende kennis en ervaring binnen de ruimtelijke ordening.
  • Je hebt een strategische blik op zaken, waarbij je zowel de korte- als lange termijn doelstellingen in het oog houdt. Daarnaast heb je ervaring in het ontwikkelen van scenario’s en het opstellen van nota’s en adviezen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt in woord en geschrift collega’s, bestuurders, belanghebbenden en rechters overtuigen.
  • Je hebt affiniteit met projectmatig werken en bent in staat een project te faseren en een projectgroep aan te sturen.
  • Je denkt in oplossingen; het doel staat centraal en wordt bereikt door de inzet van vakkennis en creatief inzicht. Daarbij leg je verbanden met andere beleidsterreinen en disciplines en heb je geen last van een hokjesgeest.

Wat bieden wij

De functie is ingedeeld in schaal 11, maximaal € 5.725,- euro per maand en op basis van 36 uur, peildatum januari 2023. Het salaris (waarbij een arbeidsmarkttoelage bespreekbaar is) wordt bepaald op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring. Verder biedt de gemeente Goeree-Overflakkee uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Arbo-verantwoorde thuiswerkplek inclusief laptop en telefoon, een thuiswerk- en internetvergoeding, flexibele werktijden, de mogelijkheid om 4 x 9 te werken, woon-werk reiskostenvergoeding en opname in het ABP-pensioenfonds. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar voor 32-36 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid is de intentie om een vast dienstverband met elkaar aan te gaan.

Naast je salaris krijg je een vrij besteedbaar budget bij de gemeente Goeree-Overflakkee, te weten een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17.05 % van je bruto jaarsalaris. Je krijgt hierdoor meer keuzevrijheid en zeggenschap over je geld. Je bepaalt zelf wat het beste past bij je levensfase en persoonlijke wensen en doelen. Zo kun je dit budget bijvoorbeeld inzetten voor extra verlofdagen, het inkopen van extra pensioen of opleidingsmogelijkheden om te blijven groeien in je vak.

Meer informatie  

Mijntje Lammen 06 - 58 97 04 08

Solliciteren   

Solliciteer via deze link(externe link). Voor deze vacature werken we samen met de CertusGroep.