HOME  |  Werkzaamheden

Werkzaamheden

 • Groot onderhoud Haringvlietbrug

  (16-09-2021)

  Snelheidsverlaging Haringvlietbrug (A29) naar 50 km/u

  30 juni 2021 werd bekend gemaakt dat minister van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat besloot tot maatregelen om de snelheid op de Haringvlietbrug te verlagen. Tot aan de renovatie in 2023 geldt een maximale snelheid van 50 km per uur.

  Lees verder
 • Herinrichting gedeelten Chr. de Vrieslaan, Nijghstraat en Bouwmanplein

  (12-07-2021)

  De Christiaan de Vrieslaan en de Secretaris Nijghstraat zijn de afgelopen jaren deels aangepakt. Komend jaar zullen de resterende gedeelten van de Christiaan de Vrieslaan, Secretaris Nijghstraat en een deel van het Burgemeester Bouwmanplein opnieuw ingericht worden. Dit betreft de Christiaan de Vrieslaan huisnummers 1, 3, 5 en 9, Secretaris Nijghstraat huisnummers 8 t/m 26 (even) en 17 t/m 27 (oneven) en Burgemeester Bouwmanplein huisnummers 1, 3, 5 en 7.

  Lees verder
 • Project Reconstructie Koningin Julianaweg, Middelharnis

  (24-06-2021)

  De Koningin Julianaweg is in de afgelopen jaren verschillende keren in constructie geweest. Zo is eind 2019 de riolering vervangen omdat het bestaande riool te klein was. Dat zorgde voor wateroverlast bij diverse omwonenden. Komend jaar zal dit laatste deel van de Koningin Julianaweg definitief ingericht worden. Dit betreft het gedeelte vanaf de Steneweg tot de kruising met de Stationsweg.

  Lees verder
 • Werkzaamheden N215 Melissant-Dirksland

  (23-03-2021)

  De provincie Zuid-Holland heeft inmiddels de nieuwe N215 tussen Melissant en Dirksland opgeleverd. Maar van de oude N215 moet nog een parallelweg worden gemaakt. Die laatste werkzaamheden ter hoogte van Melissant worden door een nieuwe aannemer uitgevoerd.

  Lees verder
 • Melissant: nieuwe riolering Voorstraat, Plein en deel Nieuweweg

  (12-07-2021)

  De riolering in verschillende straten in Melissant is aan vervanging toe. Het gaat hierbij om de Voorstraat, plein en een klein gedeelte van de Nieuweweg tot aan de ingang van de nieuwe begraafplaats. De vuilwaterriolering – waar het afvalwater van wastafel, toilet en douche in komt – wordt vervangen. Tegelijkertijd komt er een nieuw hemelwaterriool voor de afvoer van het (regen)water. Ook wordt de openbare ruimte, zoals de weg en de stoep, vernieuwd.

  Lees verder
 • Opknapbeurt Soldatenplein, oversteek Waterweg en deel Oost Voorgors in Middelharnis

  (05-07-2021)

  Het Soldatenplein in Middelharnis krijgt een noodzakelijke opknapbeurt. Het plein - eigenlijk is het meer een brede straat - is niet het bekendste stukje van het centrum van Middelharnis. Het plein kent maar een paar echte ‘bewoners’. Vooral de achtertuinen van de woningen aan de Oostdijk en de Spuistraat komen er op uit. Met de opknapbeurt van het plein pakken we tegelijkertijd een klein deel van de Waterweg en een deel van het Oost Voorgors aan.

  Lees verder
 • Aanpak kademuur Vingerling en Wilhelminabrug

  (21-05-2021)

  Vanaf eind maart 2021 vinden er werkzaamheden plaats in de haven van Middelharnis. De werkzaamheden duren ongeveer een jaar. De kademuren voor het Vingerling worden volledig gerestaureerd en de Wilhelminabrug krijgt een opknapbeurt. Ook is er soms sprake van overlast doordat werkschepen tijdelijk de doorgang blokkeren of heen en weer varen om goederen te laden en te lossen. We vragen uw begrip voor eventuele overlast!

  Uitgebreide informatie over dit renovatieproject

 • Melissant: nieuwe riolering deel Pieterstraat e.o

  (22-03-2021)

  De riolering in verschillende straten in Melissant is aan vervanging toe. Het gaat om een gedeelte van de Pieterstraat, Bernhardstraat, Fabiusstraat en de Marijkelaan. De vuilwaterriolering – waar het afvalwater van wastafel, toilet en douche in komt – wordt vervangen. Tegelijkertijd komt er een nieuw hemelwaterriool in de Pieterstraat, voor afvoer van het (regen)water. Ook wordt de openbare ruimte, zoals de weg en de stoep, vernieuwd.

  Lees verder
Archief

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op
maandag t/m vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis