HOME  |  Werkzaamheden

Werkzaamheden

 • Werkzaamheden Schoolstraat, Koningin Julianaweg en Hobbemarestraat in Middelharnis

  (10-01-2019)
  Kabelwerkzaamheden

  Vanaf maandag 14 januari 2019 voert aannemer Van Schijndel werkzaamheden uit aan de Schoolstraat, Koningin Julianaweg en Hobbemarestraat in Middelharnis. De kabelwerkzaamheden voor een glasvezelnetwerk vinden plaats in de stoep en zullen naar verwachting enkele werken in beslag nemen. Hoewel de straten niet worden afgesloten, zullen de werkzaamheden overlast veroorzaken voor wat betreft de toegang tot de woningen. Omwonenden ontvangen een brief van de aannemer.

 • Werkzaamheden Oudelandsedijk en Molenweg in Sommelsdijk

  (10-01-2019)
  Bord wegwerkzaamheden

  Vanaf maandag 14 januari 2019 voert Stedin werkzaamheden uit aan de Oudelandsedijk en Molenweg in Sommelsdijk. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van nieuwe kabels en huisaansluitingen en vinden plaats in de stoep en in de parkeervakken. Hoewel de straten niet worden afgesloten, zullen de werkzaamheden overlast veroorzaken voor wat betreft het parkeren en de toegang tot de woningen. De werkzaamheden zullen naar verwachting ongeveer twee weken in beslag nemen. Omwonenden ontvangen een brief van Stedin.

 • Werkzaamheden A.J. de Graaffstraat Sommelsdijk

  (04-01-2019)
  Bord wegwerkzaamheden

  Vanaf maandag 14 januari 2019 voert Schotgroep aannemingsbedrijf B.V. straatwerkzaamheden uit in de A.J. de Graaffstraat in Sommelsdijk. Vanwege de werkzaamheden is de straat naar verwachting ongeveer drie weken afgesloten voor verkeer. Het werk wordt in fasen uitgevoerd. In de eerste fase is het gedeelte tussen de Koninginnelaan en de A.J. de Graaffstraat 14/17 aan de beurt. Omwonenden worden per brief geïnformeerd. In de bijlage vindt u de tekening.

  Lees verder
 • Werkzaamheden gedeelte Stationsweg Middelharnis

  (04-01-2019)
  Straatwerkzaamheden

  Vanaf maandag 14 januari 2019 voert Schotgroep aannemingsbedrijf B.V. straatwerkzaamheden uit aan een gedeelte van de Stationsweg in Middelharnis. Vanwege de werkzaamheden is het gedeelte tussen de Westelijke Achterweg en de Ring afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden duren naar verwachting ongeveer twee weken. Omwonenden worden per brief geïnformeerd. In de bijlage vindt u de tekening.

  Lees verder
 • Kaai in Oude-Tonge op vrijdagen gesloten voor gemotoriseerd verkeer

  (22-11-2018)
  Borg gemotoriseerd verkeer verboden

  De Kaai in Oude-Tonge is vanaf vrijdag 23 november 2018 op vrijdagen gesloten voor gemotoriseerd verkeer. De afsluiting is het gevolg van bouwwerkzaamheden en duurt naar verwachting tot en met mei 2019. Woningen aan de Zuiddijk zijn op vrijdagen dus alleen vanaf de zuidkant bereikbaar. In de bijlage vindt u de tekening.

  Lees verder
 • Werkzaamheden Vrijheidsweg Ouddorp tussen Oosterweg en Westerweg

  (04-10-2018)
  Werkzaamheden Vrijheidsweg Ouddorp

  Op maandag 8 oktober start aannemingsbedrijf  Gebroeders Kraaijeveld uit Barendrecht (GKB) met werkzaamheden aan de Vrijheidsweg in Ouddorp. Zij beginnen dan met het verwijderen van asfaltbermen tussen de Oosterweg en de Westerweg.  De totale herinrichting van de Vrijheidsweg duurt tot april 2019. In de periode tot januari 2019 is het vanwege de werkzaamheden nodig om regelmatig delen van de noordelijke rijbaan af te sluiten. De Vrijheidsweg blijft dan wel toegankelijk voor doorgaand verkeer. Incidenteel moet de Vrijheidsweg geheel worden afgesloten voor werkzaamheden. Zodra een totale afsluiting nodig is, volgt hierover een apart bericht.

  Lees verder
Archief

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12:00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40, Middelharnis