HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  Wilhelminabrug in Middelharnis buiten gebruik

Wilhelminabrug in Middelharnis buiten gebruik

Dit item is verlopen op 13-02-2020.
Tijdelijke brug

De Wilhelminabrug, de verbinding tussen de Vissersdijk en de Westhavendijk, is buiten gebruik gesteld. Naast de oude brug ligt nu een mobiel exemplaar, waar wandelaars en fietsers gebruik van kunnen maken.

Bij het opruimen van een bouwplaats in de directe omgeving werden kortgeleden ook de beschermende platen op de Wilhelminabrug verwijderd. Een bruginspectie wees toen uit dat de kwaliteit van de brug zeer twijfelachtig is. Veilig gebruik kan onvoldoende worden gegarandeerd. De gemeente heeft er daarom voor gekozen de Wilhelminabrug geheel af te sluiten.

Tijdelijke brug

Om de verbinding over het water wel in stand te houden is kort voor de feestdagen een mobiele brug gelegd. De aansluitingen van de straat naar deze brug worden binnenkort van bestrating voorzien. Nu is dat nog puinverharding.

Hoe lang gaat dit duren?

De komende tijd wordt de Wilhelminabrug onderzocht. Op basis van de resultaten wordt de verdere aanpak bepaald. Hoe lang dit gaat duren is nog onduidelijk, maar het gaat zeker om een aantal maanden. Bij vragen hierover, kunt u contact opnemen met de heer J.M.M. (Sjak) Franken, projectleider van de gemeente Goeree-Overflakkee, bereikbaar via telefoonnummer (0187) 47 59 12.
 

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis