HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  Terugblik op informatieavond over aanpak Havenkom Middelharnis

Terugblik op informatieavond over aanpak Havenkom Middelharnis

Dit item is verlopen op 18-11-2019.
belangstellenden bewonersavond

Op dinsdagavond 17 september 2019 organiseerde de gemeente Goeree-Overflakkee in het Rondeel een derde bijeenkomst over het project ‘Aanpak Havenkom Middelharnis’.

Inloopavond

Tijdens deze inloopavond konden omwonenden, ondernemers en gebruikers kennisnemen van de uitvoeringstekeningen en de faseringsplanning. Er werd informatie verstrekt over drie thema’s:

  • planning en Fasering
  • bereikbaarheid en omleidingsroutes
  • werkzaamheden Kabels en Leidingen, netbeheerder DNWG

Foto-impressie informatieavond september 2019

De uitvoeringstekeningen van het project ‘Aanpak Havenkom Middelharnis’ zijn een verdere detaillering van de definitieve schets die tijdens de tweede informatieavond op 9 juli getoond is. Hierin zijn de ideeën en wensen die tijdens de eerste informatieavond op 15 april geïnventariseerd zijn verder uitgewerkt.

Toekomstige verkeerssituatie in Middelharnis

Deze inloopavond was niet bedoeld om te informeren of vragen te beantwoorden over de toekomstige verkeerssituatie in Middelharnis. Het Verkeerscirculatieplan voor Middelharnis/Sommelsdijk heeft een apart communicatietraject en staat verder los van de werkzaamheden rondom de haven.

Geplande werkzaamheden

Vooruitlopend op de werkzaamheden aan de kademuur start netbeheerder DNWG vanaf de derde week van september met de voorbereidende werkzaamheden voor het vervangen van gas en elektra aan de Spuistraat. Vanaf deze periode start onze aannemer Strukton Civiel West B.V. ook met de werkzaamheden in de Havenkom en aan de Spuistraat.

Website

Alle informatie met betrekking tot het project 'Havenkom Middelharnis' is te vinden op www.goeree-overflakkee.nl/havenkom

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis