HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  Online dialoogavond donderdag 15 april 2021

Online dialoogavond donderdag 15 april 2021 (12-04-2021)

Dit item is verlopen op 16-04-2021.

Op 15 april om 19.30 uur start de volgende online dialoogavond. Deze avond is live te volgen via de raadsinformatiepagina. Het is ook mogelijk in te spreken of mee te spreken. De volgende onderwerpen worden deze avond toegelicht:

  • Vraag en aanbod bedrijventerreinen
  • Discussie integrale aanpak verslaving
  • Huisvesting van arbeidsmigranten

Inspreken

Aan het begin van de dialoogavond is ruimte voor insprekers om aandacht van de raadsleden te vragen voor een onderwerp dat niet oip de agenda staat. Tot 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst kunt u zich hiervoor aanmelden bij de griffie via email: griffie@goeree-overflakkee.nl. In overleg bepalen we op welke manier de inspraak het best tot zijn recht komt in deze online vergadering.

Meespreken of punten inbrengen

Wilt u meespreken over deze onderwerpen? U bent van harte uitgenodigd deze avond mee te denken en inbreng te hebben. Graag maakt de griffie hiervoor met u een afspraak om te komen tot een maatwerkoplossing voor deelname aan de online vergadering. Aanmelden kan via email: griffie@goeree-overflakkee.nl. Ook kunt u via email uw punt(en) tijdens de vergadering, of vooraf, inbrengen. De inbreng wordt dan tijdens de avond voorgelezen en besproken.


Via e-mail of chat

Graag ontvangen we uw inbreng via e-mail: griffie@goeree-overflakkee.nl, of via de chatfunctie rechts naast het venster waarin de uitzending plaatsvindt op de raadsinformatiepagina. De chatfunctie komt rechtsonderin vanzelf in beeld. Uw vraag of opmerking wordt door de voorzitter ingebracht in de vergadering.

Uitzending

Zoals gebruikelijk wordt deze avond live uitgezonden via internet, op donderdag 15 april vanaf 19.30 uur. Daarna is de vergadering ook nog achteraf terug te kijken via: http://goeree-overflakkee.raadsinformatie.nl (de raadsinformatiepagina).

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op
maandag t/m vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis