HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  Hoe kan de gemeente beter met jou samenwerken?

Hoe kan de gemeente beter met jou samenwerken? (10-05-2021)

Als gemeente horen we graag hoe we nog beter met jou kunnen samenwerken. Vertel het ons en vul de vragenlijst voor 18 mei in op www.goeree-overflakkee.nl/geefjemening.

Jouw mening telt 

In onze gemeente vragen we jou als inwoner steeds vaker om je mening, bijvoorbeeld over jouw buurt. Goed samenleven vraagt ook om jouw actieve inzet, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen of hulp te bieden aan een oudere buurtgenoot.

We zijn bijvoorbeeld benieuwd of je vindt dat er genoeg ruimte is voor jou om mee te denken. Wat wil en kun je zelf bijdragen? 

Meer ruimte voor samenwerking 

De gemeente Goeree-Overflakkee gaat meer ruimte maken voor initiatieven en ideeën van inwoners. Daarom willen we weten of de manier waarop wij als raadsleden, collegeleden en ambtenaren werken, aansluit bij wat inwoners in onze gemeente zelf willen beslissen en willen doen.

We zijn bijvoorbeeld benieuwd of je vindt dat je genoeg informatie hebt over hoe en wanneer beslissingen worden genomen. Hoe kan de gemeente beter initiatieven van inwoners stimuleren? En wat verwacht je van de gemeente? 

Doe mee: vul de enquête in! 

Vertel ons dus: wat gaat er goed? Wat kan er beter? Tot 18 mei staat de vragenlijst Quick Scan Lokale Democratie op www.goeree-overflakkee.nl/geefjemening.  Die vragenlijst is ontwikkeld door de landelijke organisatie ‘Democratie in Actie’. We horen ook graag van jou! 

Anders werken 

Met de antwoorden gaat de gemeente anders werken, passend bij hoe jij als inwoner van Goeree-Overflakkee met ons wil samenwerken. Zo verbeteren we met elkaar het (samen)leven in onze gemeente.

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op
maandag t/m vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis