HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  Dialoogavond donderdag 9 juli 2020

Dialoogavond donderdag 9 juli 2020

Dit item is verlopen op 10-07-2020.

Op 9 juli om 19.30 uur is de volgende dialoogavond gepland. Dit zal een online vergadering zijn, live te volgen via https://www.goeree-overflakkee.nl/videoverslagen. Tijdens de dialoogavond worden diverse onderwerpen beeldvormend behandeld voor de leden van de gemeenteraad. Geïnteresseerden kunnen hierbij hun inbreng geven. De chatfunctie op de gemeentelijke webpagina staat deze avond open voor deelname aan het gesprek over de onderwerpen.

Inspreken of chat mee!

Aan het begin van de avond is ruimte voor insprekers om aandacht te vragen van de raadsleden voor een onderwerp. Tot 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst kunt u zich hiervoor aanmelden bij de griffie via email: griffie@goeree-overflakkee.nl. In overleg bepalen we op welke manier de inspraak het best tot zijn recht komt in deze online vergadering.

Programma - spreek mee!

De chatfunctie op de gemeentelijke webpagina staat deze avond open voor deelname aan de gesprekken over de volgende onderwerpen:

20.00 - 21.30 uur Uitkomst rioolwateronderzoek en aanpak verslaving
De heer Ter Laar van onderzoeksbureau KWR-water presenteert de uitkomsten van het rioolwateronderzoek.

Mevrouw Smit-Rigter van Trimbos geeft een presentatie over de landelijke cijfers, trends en ontwikkelingen op het gebied van middelengebruik.

Mevrouw Schouten van de GGD geeft een presentatie over de uitkomsten gezondheidsmonitor Jeugd en Volwassenen – toelichting specifiek omtrent middelengebruik.

Mevrouw De Waal, beleidsadviseur Maatschappelijke Zaken, geeft een toelichting op de aanpak verslaving (inclusief de Beleidsnota verslavingspreventie).

21.30 - 22.00 uur Merkidentiteit Goeree-Overflakkee
Presentatie door de heer M. de Bruin, directeur van de Stichting Eilandmarketing, over de nieuwe merkstijl Eilandmarketing Goeree-Overflakkee.

22.00 – 22.30 uur Kadernota 2021 (beeldvorming)
Presentatie door de heer P.D. van den Doel, concerncontroller. Aansluitend aan elke toelichting kunnen de raadsleden vragen stellen en geïnteresseerden kunnen hierbij meespreken.

Meespreken of punten inbrengen

Wilt u meespreken over deze onderwerpen? U bent van harte uitgenodigd deze avond mee te denken en inbreng te hebben. Graag maakt de griffie hiervoor met u een afspraak om te komen tot een maatwerkoplossing voor deelname aan de online vergadering. Aanmelden kan via email: griffie@goeree-overflakkee.nl. Ook kunt u via email uw punt(en) tijdens de vergadering, of zelfs al vooraf, inbrengen. De inbreng wordt dan tijdens de avond voorgelezen en besproken. Wilt u hier gebruik van maken?

Via e-mail of chat

Graag ontvangen we uw inbreng via e-mail: griffie@goeree-overflakkee.nl, of via de chatfunctie op de gemeentelijke website: www.goeree-overflakkee.nl/. De chatfunctie komt vanzelf in beeld. Ook als u gebruik maakt van het chatten, wordt uw vraag ingebracht in de vergadering.

Uitzending

Zoals gebruikelijk wordt deze avond live uitgezonden via internet, op donderdag 4 juni vanaf 19.30 uur. Daarna is de vergadering ook nog achteraf terug te kijken via: www.goeree-overflakkee.nl/videoverslagen.

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis