HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  De zomertrein rijdt weer in Middelharnis en vanaf 2 juli ook in Ouddorp

De zomertrein rijdt weer in Middelharnis en vanaf 2 juli ook in Ouddorp (16-06-2021)

Dit item is verlopen op 31-07-2021.
Foto treintje: Wim van Vossen

Het zomertreintje rijdt weer in Middelharnis, tussen 9.00 en 17.00 uur. In Ouddorp gaat het treintje vanaf vrijdag 2 juli rijden. Dit jaar hebben de VEERO, BIZ Middelharnis Centrum, BIZ Ouddorp, Stichting EilandMarketing en de gemeente Goeree-Overflakkee de handen ineengeslagen om dit jaar opnieuw de treintjes te laten rijden..

Op verschillende plaatsen zijn halteborden geplaatst zodat de op- en uitstapplekken goed zichtbaar zijn. Nieuw is dit jaar dat het treintje ‘live’ te volgen is via een GPS-tracker. Achterop het treintje én op de halteborden is een QR-code geplaatst waarmee het treintje in beide dorpen te volgen is.

Ouddorp

Het treintje gaat in Ouddorp zeven dagen in de week rijden. De route in Ouddorp gaat langs verschillende campings en recreatieparken richting het centrum. Het startpunt is vanaf de Mekkerstee. Ook kunnen de mensen dit jaar uitstappen bij het VVV Inspiratiepunt. Het treintje rijdt in Ouddorp tot en met september. Op zondag rijdt het treintje een alternatieve route over de Brouwersdam.

Middelharnis

Vanaf het Havenhoofd rijdt het treintje een route door Middelharnis én Sommelsdijk, van maandag tot en met zaterdag. Het treintje rijdt tot en met augustus.

Meer informatie

Benieuwd naar de routes of andere informatie? Kijk snel op https://www.visitgo.nl/nl/doe/zomertrein voor alle informatie.

Foto: Wim van Vossen

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op
maandag t/m vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis