HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  CNS Zomerland uit Stellendam ontvangt label SCHOOL op SEEF

CNS Zomerland uit Stellendam ontvangt label SCHOOL op SEEF

Dit item is verlopen op 20-06-2019.
Seef op School

Op een zonnige donderdagochtend reikte wethouder Peter Feller het SCHOOL op SEEF Verkeersveiligheidslabel uit aan CNS Zomerland in Stellendam. Het is voor de school het eerste label voor verkeersveiligheid.

SCHOOL op SEEF 

De school verdient het certificaat omdat er naast theoretische verkeerslessen ook in de praktijk met de leerlingen wordt geoefend. Er wordt gekeken naar de verkeersveiligheid in de schoolomgeving en op de school-thuisroutes. Leerlingen worden gemotiveerd om zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school te komen en ook ouders worden bij de verkeersveiligheid worden betrokken.

De certificeringscommissie heeft het verkeersveiligheidslabel met het maximale aantal van 21 punten aan CNS Zomerland toegekend. CNS Zomerland is hiermee de vijftiende school op Goeree-Overflakkee die in bezit is van het label, dat een geldigheid van drie jaar heeft.

SCHOOL op SEEF wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Goeree-Overflakkee, de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid en het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH). Samen maken zij een punt van nul verkeersslachtoffers.

Wethouder Feller reikt certificaat uit    Op de foto

Doe mee!

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis