HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  CBS Prins Maurits uit Dirksland ontvangt derde label School op SEEF

CBS Prins Maurits uit Dirksland ontvangt derde label School op SEEF

Dit item is verlopen op 04-07-2019.
Uitreiking certificaat

Donderdagochtend 6 juni 2019 reikte wethouder Peter Feller het School op SEEF Verkeersveiligheidslabel uit aan Christelijke Basisschool Prins Maurits in Dirksland. Het is voor de school het derde label op rij. Van harte gefeliciteerd!

School op SEEF

De school verdient het certificaat omdat zij theoretische verkeerslessen geeft en in de praktijk met de leerlingen oefent. Ze kijken naar de verkeersveiligheid in de schoolomgeving en op de school-thuisroutes. Leerlingen worden gemotiveerd op zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school te komen en ook ouders worden bij de verkeersveiligheid betrokken. De certificeringscommissie heeft het verkeersveiligheidslabel met een aantal van 20 punten aan CBS Prins Maurits toegekend. Het label heeft een geldigheid van drie jaar.

SCHOOL op SEEF wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Goeree-Overflakkee, de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid en het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH). Samen maken zij een punt van nul verkeersslachtoffers. Doe mee!

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis