HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  Aanmeldperiode Glasvezel buitenaf verlengd

Aanmeldperiode Glasvezel buitenaf verlengd

Dit item is verlopen op 24-09-2019.
Glasvezel in de buitengebieden

Eind mei startte Glasvezel buitenaf een campagne in het buitengebied van Goeree-Overflakkee en de kernen Achthuizen, Den Bommel en Stad aan ‘t Haringvliet. Om tot aanleg van snel internet over te gaan, werd voor 22 juli 45 procent deelname vereist. Hoewel het enthousiasme groot is, is deze doelstelling niet gehaald. De organisatie gelooft nog steeds in het project en heeft de inschrijftermijn daarom verlengd tot 23 september.

Aanmelden zonder extra kosten

Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld, hebben zo de kans om zich nog aan te melden zonder extra kosten. Glasvezel buitenaf zet daarnaast ook samen met de gemeente, wooncorporaties, zorginstellingen en andere lokale belanghebbenden de schouders eronder om glasvezel te realiseren. Tea Both, wethouder gemeente Goeree-Overflakkee: “We lopen op het eiland zo voorop met allerlei ontwikkelingen. Om dat door te zetten is de aanleg van glasvezel onmisbaar. Laten we er samen voor zorgen dat het eiland niet achterblijft op de rest van Nederland.” 

Aanmelden

Aanmelden kan door een abonnement af te sluiten bij één van de zes dienstaanbieders: Caiway, CBizz, Delta, Helden van Nu, Kliksafe of Online.nl. Kijk voor meer informatie op www.glasvezelbuitenaf.nl, deelpagina Goeree-Overflakkee.

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis