HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  Aanleg Glasvezel van start in Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge en Ooltgensplaat

Aanleg Glasvezel van start in Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge en Ooltgensplaat (12-04-2021)

Goed nieuws voor de inwoners van Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge en Ooltgensplaat. Er komt glasvezel! Er is voldoende animo in deze dorpen, waardoor is besloten om over te gaan tot aanleg.

Start aanleg na zomervakantie

Naar verwachting start de aanleg na de zomervakantie. Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en het verdere verloop van de schouw- en aanlegwerkzaamheden.

Wethouder Tea Both is blij dat ook Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge en Ooltgensplaat glasvezel krijgen. “We zijn weer een stap dichter bij de digitale ontsluiting. Met interesse volg ik de vraagbundeling die nu van start gaat in Dirksland, Herkingen en Melissant.

Aanmelden zonder aansluitkosten kan nog tot 12 mei

Inwoners van Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge en Ooltgensplaat krijgen tot 12 mei 2021 de tijd om zich alsnog aan te melden voor glasvezel bij een van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden van Nu, Kliksafe of Online.nl. Doe zij dit voor 12 mei, dan hoeven aanmelders geen aansluitkosten te betalen.

DELTA Fiber Netwerk gaat verder op Goeree-Overflakkee met het uitrollen van glasvezel. In Dirksland, Herkingen en Melissant start nu de vraagbundelingscampagne.

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op
maandag t/m vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis