HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  30 maart: Wekelijks inzamelen grofvuil voor urgente situaties

30 maart: Wekelijks inzamelen grofvuil voor urgente situaties

Dit item is verlopen op 11-05-2020.
grofvuil

De milieustraten van Middelharnis en Goedereede zijn vanaf dinsdag 24 maart gesloten omdat door de extreme drukte de situatie niet meer verantwoord was. Vanaf donderdag 2 april gaat de milieustraat van Middelharnis op afspraak én onder voorwaarden weer open.

De gemeente heeft daarnaast besloten om het grofvuil (huishoudelijk afval dat te groot is voor de container) vaker te laten ophalen. Dit kan, zolang de situatie rond de milieustraten daarom vraagt, wekelijks.

De service is alleen bedoeld voor situaties waarbij het noodzakelijk is om grofvuil snel op te ruimen/weg te halen. Heeft u grofvuil en gaat het om een verhuizing/overlijden of is er een medische noodzaak? Dan kunt u het grofvuil de komende weken op iedere woensdag laten ophalen.

Voorwaarden

Voor het ophalen geldt een tarief van € 26,00 per twee m3. (maximaal zes m3 per keer). U kunt tot uiterlijk maandags voorafgaand aan de ophaaldag de aanvraag hiervoor online indienen. Betaling gebeurt vooraf.

De aanvraagformulieren vindt u op www.goeree-overflakkee.nl/grofvuil

Medewerkers van de gemeente beoordelen de aanvraag en maken een schema voor het ophalen. Let op! Bij drukte kan het zijn dat de opgegeven dag niet lukt. U wordt dan tijdig gebeld.

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis