HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  19 mei: Bedankje voor leerkrachten van de basisscholen en medewerkers in de kinderopvang

19 mei: Bedankje voor leerkrachten van de basisscholen en medewerkers in de kinderopvang

Dit item is verlopen op 09-07-2020.

Door de coronacrisis was de afgelopen tijd alles anders. Waar ze normaal gesproken precies weten welke kinderen er komen, was er nu opeens een andere werkelijkheid. Het moeten missen van de kinderen, de omschakeling naar noodopvang en (digitaal) thuisonderwijs. Een enorme opgave.

Leerkrachten van de basisscholen en medewerkers in de kinderopvang (waaronder ook gastouderopvang) op Goeree-Overflakkee hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt om ervoor de zorgen dat kinderen geen achterstand opliepen. Dat heeft veel creativiteit, veerkracht en aanpassingsvermogen gevraagd.

Om hiervoor waardering uit te spreken en deze mensen hartelijk te bedanken bezochten wethouders Peter Feller en Berend Jan Bruggeman afgelopen vrijdag en vandaag enkele basisscholen en kinderopvangen. Ook werden alle leerkrachten van de basisscholen en medewerkers van de grote kinderopvangcentra op Goeree-Overflakkee verrast met taart of smoothies.

Nog steeds wordt er veel van deze mensen gevraagd. Wij hebben als gemeente veel respect voor hoe zij hier mee omgaan. Aan alle leerkrachten van de basisscholen en medewerkers in de kinderopvang: Houd vol en ga zo door! Heel veel succes in de komende tijd!

Bezoek wethouders aan scholen

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op
maandag t/m vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis