HOME  |  Overzicht nieuwsberichten  |  10 april: Oproep aan ondernemers én inwoners: Eilandshoppen.nl

10 april: Oproep aan ondernemers én inwoners: Eilandshoppen.nl

Dit item is verlopen op 09-07-2020.
Eilandshoppen

Nieuwe website

Het coronavirus vraagt en eist heel veel van iedereen. Ook voor de lokale ondernemers zijn het pittige tijden. Maar ze zitten niet bij de pakken neer. Een moeilijke tijd vraagt om extra creativiteit. In advertenties in de lokale kranten vraagt de Stichting Eilandmarketing, samen met het winkelcentrum van Ouddorp en Middelharnis, momenteel aandacht voor de lokale ondernemers en lanceren ze hun nieuwe website Eilandshoppen.nl. De gemeente Goeree-Overflakkee is blij met het initiatief en ondersteunt het dan ook van harte!

Oproep aan ondernemers: meld u aan!

Bent u zelf ondernemer en wilt u meedoen aan dit initiatief? Meld u aan op Eilandshoppen.nl. Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt van Stichting Eilandmarketing een aanmeldformulier.

Het winkelaanbod wordt op deze website stap voor stap uitgebreid.

Oproep aan inwoners: koop, haal of bestel lokaal!

Als bewoner kunt u de lokale ondernemers helpen! Het eiland biedt een keur aan leuke winkels en horeca. Dat wist u al. Maar wist u ook dat er allerlei nieuwe diensten worden ontwikkeld om u als klant in deze tijd toch goed en veilig te kunnen bedienen? Denk bijvoorbeeld aan afhaal- en bezorgservice. Of aan private shopping of online en telefonisch bestellen.

Met de mobiele site Eilandshoppen.nl ziet u in één oogopslag de winkels en horeca die dit initiatief ondersteunen, inclusie de nieuwe mogelijkheden om te kopen, te bestellen of af te halen. Hopelijk wilt u de ondernemers helpen, zij doen hun uiterste best voor u! 

Elkaar steunen

Wethouder Tea Both-Verhoeven: “Ik ben erg blij met initiatieven zoals Eilandshoppen.nl. Op deze manier kunnen inwoners en ondernemers elkaar steunen in deze moeilijke tijd. Met elkaars hulp komen we deze crisis door!

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op
maandag t/m vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis